Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier la ieşire din Vinerea spre Şibot. Autoturism răsturnat în afara drumului. Şoferul a suferit leziuni corporale

Publicat

politie masina sirena luminiUn accident rutier s-a produs sâmbătă seara, la ieşire din localitatea Vinerea spre Şibot. Un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului. Conducătorul auto a suferit leziuni corporale.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 21.06, pe strada Principală din localitatea Vinerea, B.V., de 45 de ani, din Vinerea, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autovehiculului, a pătruns pe sensul opus de mers după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile, unde a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit o fractură de claviculă şi una de antebraţ şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax