Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT rutier la ieșirea din Blaj spre Mediaș. Două femei rănite după ce un Seat a lovit un Logan oprit pe şosea

Publicat

politia noaptea Două femei au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut joi seara, la ieșirea din Blaj spre Mediaș. Şoferul unui autoturism Seat Cordoba nu a observat o maşină Dacia Logan staţionată pe şosea şi a intrat în coliziune cu aceasta.

Ambele autoturisme sunt înmatriculate în județul Alba şi au intrat în coliziune față – spate. În urma accidentului, două femei și un bărbat au fost transportaţi la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 22.31, Poliţia Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe strada Tudor Vladimirescu din oraş s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului, a rezultat că H.T.F., de 29 de ani, din comuna Valea Lungă, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, în direcţia Mediaş – Blaj, din cauza neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism ce era staţionat pe marginea părţii carosabile şi la al cărui volan se afla un bărbat în vârstă de 47 de ani.

În urma accidentului, două femei, cu vârste de 42 şi 38 de ani, ambele din comuna Valea Lungă, pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internate în spital.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax