Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident rutier la Zlatna: Doi pietoni care circulau neregulamentar au fost loviți de un autoturism. Șoferul era beat şi a fugit de la fața locului

Publicat

Un accident rutier a avut loc duminică, în jurul orei 22.30, pe DN 74, la ieșire din Zlatna spre Abrud. Doi pietoni care circulau neregulamentar au fost loviți de un autoturism. Victimele au fost transportate la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Din primele informații, în zona accidentului s-ar fi aflat încă un autoturism, care staționa pe contrasens. Cele două mașini sunt un jeep înmatriculat în Anglia și un Volkswagen cu numere de Alba. Polițiștii au demarat cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor în care s-a petrecut evenimentul rutier.

UPDATE: Duminică seara, la ora 21.38, C.P. (24 de ani) din Alba Iulia a condus un autoturism SUV marca Suzuki, înmatriculat în Anglia, fără a avea permis de conducere. La ieșirea din localitatea Zlatna, pe sensul de mers înspre Abrud, acesta a efectuat manevra de depășire a unui autoturism marca Volkswagen, însă, la revenirea pe sensul său de mers, a pierdut controlul autoturismului și i-a acroșat pe M.N.R. (26 de ani) și P.F.R. (20 de ani), ambii din Zlatna, după care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Ulterior, șoferul a fugit de la fața locului, dar la ora 23.54 a fost depistat de polițiști, pe raza localității Zlatna. După efectuarea testului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi pietoni, răniți ușor, au fost transportați la spitalul din Zlatna, unde au fost diagnosticați cu traumatisme faciale ușoare și policontuzii și li s-a acordat tratamentul medical de specialitate.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de, 20.04.2014, orele 21.38, pe DN 74 la km 67, pe raza orașului Zlatna, C.P., de 24 de ani, din localitatea Trâmpoiele, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere, s-a angajat într-o depăşire iar la revenire pe banda sa de mers, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a acroşat doi pietoni care se deplasau pe marginea drumului după care autoturismul condus de C.P. s-a răsturnat în afara carosabilului.

Conducătorul autoturismului depășit, a pierdut de asemenea controlul asupra acestuia şi s-a răsturnat.

În urma accidentului cei doi pietoni, doi tineri de 20 şi 26 de ani, din Zlatna, au suferit leziuni corporale uşoare. C.P. a părăsit locul accidentului, fiind identificat de poliţişti, în jurul orelor 23.50, pe raza orașului Zlatna. În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 21.04.2014, faţă de C.P. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din cuplă, conducere fără permis, conducere cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului, urmând ca în cursul zilei de azi, 22.04.2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax