Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE Accident rutier pe DN1, la ieșire din Aiud: Două autoturisme au intrat în coliziune. Femeie de 63 de ani, rănită uşor

Publicat

politie

politie drum, accident Un accident rutier s-a produs marți dimineața, în jurul orei 07.40 pe DN1 la ieșire din Aiud către județul Cluj.Două autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma impactului o femeie de 63 de ani a fost rănită.

UPDATE: Un tânăr de 25 de ani, C.G.M. din comuna Floreşti (judeţul Cluj) aflat la volanul unui autoturism Seat Leon, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o maşină Dacia Solenza, înmatriculată în Alba. Aceasta era condusă de un bărbat de 32 ani, Ş.B., din Rădeşti.

În urma accidentului, a fost rănită uşor o femeie în vârstă de 63 ani din Rădeşti, pasageră în Dacie.

Traficul în zona accidentului a fost restricţionat pe parcursul cercetării la faţa locului.

Potrivit IPJ Alba, „la data de 13.01.2015, ora 7.33, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Aiud, C.G.M., de 25 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe contrasens împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Ş.B., de 32 de ani, din Rădeşti, judeţul Alba.

În urma accidentului o femeie în vârstă de 63 de ani, din Rădeşti, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni uşoare şi a fost transportată la spitalul din Aiud, unde a rămas internată.

Faţă de C.G.M. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax