Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident la Şona. Şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi a intrat în curtea fostului SMT

Publicat

Un accident de circulaţie a avut loc luni dimineaţa, la ora 4.16, în localitatea Sânmiclăuş, comuna Şona din judeţul Alba, în urma căruia un bărbat a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral acut.

Potrivit IPJ Alba, şoferul maşinii nu a adaptat viteza de mers la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului şi a intrat în curtea fostului SMT (Staţiunea Maşini Tractoare).

Bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut şi o fractură de piramidă nazală şi a rămas la spital pentru îngrijiri.

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, accidentul s-a petrecut pe strada Gării din Sînmiclăuş. „Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că C.P.C., de 21 de ani, din comuna Şona, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra acestuia, intrând în curtea unei ferme, după care a intrat în coliziune cu un depozit de cereale. În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni în zona capului, fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax