Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident spectaculos la Schit, în Alba Iulia: Un tânăr beat şi fără permis s-a răsturnat cu maşina pe care o furase din zona Mamut

Publicat

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după ce a furat o maşină din zona Schit – Mamut, a condus-o pe strada Francesca, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara carosabilului. Acesta nu avea permis de conducere şi în momentul accidentului avea alcoolemie de 0,73 mg/l în aerul expirat.

Accidentul a intrat în atenţia Poliţiei Rutiere în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 3.01. Nicolae T.O. (21 de ani), domiciliat în Alba Iulia, a furat din zona Schit-Mamut un autoturism pe care l-a condus prin oraş, iar, când a ajuns pe strada Francesca, din cauza “altor preocupări în timpul conducerii”, după cum transmite IPJ Alba, a pierdut controlul autovehiculului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Ca urmare a accidentului, Nicolae T.O. şi un alt tânăr de 19 ani, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.

Poliţiştii au descoperit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi a condus autoturismul sub influenţa alcoolului, aparatul alcooltest indicând pentru acesta 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care faţă de tânăr se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are  o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax