Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident stupid la Galtiu: Biciclistă rănită, după ce masca unei căzi de baie a căzut din portbagajul unei maşini. Şoferul, cu dosar penal

Publicat

bicicletaUn bărbat din Blaj s-a ales cu dosar penal în urma unui accident mai puţin obişnuit petrecut la Galtiu. În timp ce transporta cu un autototurism masca unei căzi de baie, aceasta a căzut şi a rănit o tânără de 26 de ani din comuna Sântimbru, care circula pe bicicletă. Bărbatul nu a anunţat accidentul la poliţie şi a părăsit locul acestuia.

Marţi, la ora 14.34, D.P., de 63 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 107 B, pe raza localităţii Galtiu, nu a asigurat corespunzător o mască de cadă pentru baie, pe care o transporta pe portbagajul autoturismului, astfel că aceasta s-a desprins şi a lovit o biciclistă în vârstă de 26 de ani, din comuna Sântimbru, care se deplasa în direcţia opusă.

În urma accidentului, biciclista a suferit o contuzie uşoară la nivelul piciorului stâng.

După ce a purtat discuţii cu victima, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, fără a anunţa poliţia despre producerea lui.

Acesta a fost identificat ulterior, pe raza municipiului Blaj, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele său, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax