Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei Rutiere Alba pentru combaterea consumului de alcool: Nouă şoferi au rămas fără permisele de conducere

Publicat

pol

POLITIE Nouă şoferi au rămas fără permisele de conducere în urma unei acţiuni organizate de poliţiştii rutieri pe şoselele din judeţul Alba, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Oamenii legii au dat amenzi în valoare de aproape 20.000 de lei.

În noaptea de 17/18 octombrie 2014, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de la ordine publică cu atribuţii pe linie de poliţie rutieră au acţionat pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea consumului de alcool.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 95 de sancţiuni contravenţionale, din care 7 pentru consum de alcool. Totodată au fost reţinute 9 permise de conducere (7 pentru alcool, unul pentru depăşire şi unul pentru altă abatere) şi au fost constatate 8 infracţiuni la regimul rutier.

Valoarea amenzilor aplicate cu ocazia acestei acţiuni este de 17.100 lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax