Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei Rutiere şi RAR, pe DN 74 – Bucium Cerbu: Nouă autovehicule identificate cu defecţiuni și amenzi de peste 5.700 de lei

Publicat

actiune politia

filtru actiune politia RAR Polițiștii din Abrud, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Ciuruleasa și reprezentanții Registrului Auto Român Alba au dat amenzi de peste 5.700 de lei, în urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. La 9 autovehicule au fost identificate defecțuni, iar patru șoferi au rămas fără certificatele de înmatriculare ale maşinilor.

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 septembrie, între orele 10.00 – 15.00, poliţiştii rutieri din Abrud, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Ciuruleasa şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe DN 74 – Bucium Cerbu, o acţiune ce a avut ca scop pentru depistarea şoferilor care circulă, pe drumurile publice, cu autoturisme care nu corespund din punct de vedere tehnic, pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu această ocazie au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.775 lei, din care 9 pentru defecțiuni tehnice.

Totodată, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare şi a fost reţinut un permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax