Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune a polițiștilor din Alba: Suspecți de furt, de la două societăți comerciale din Alba Iulia identificați. Amenzi pentru șoferi și bunuri confiscate

Publicat

pol

hoti politie Vineri, polițiștii din Alba Iulia, Vințu de Jos și Galda de Jos au organizat o acțiune preventinvă pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică. Astfel că un bărbat de 32 de ani din județul Arad a fost identificat de polițiștii din Alba Iulia ca fiind suspectul unui furt comis la începutul lunii, la o benzinărie din oraș. De asemenea alți trei tineri din Sibiu și Cluj, au ajuns pe mâna polițiștilor, după ce luni, 15 septembrie au furat mai multe obiecte sanitare din incinat unei societăți comerciale din Alba Iulia.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Alba Iulia şi a secţiilor de poliţie Vinţu de Jos şi Galda de Jos au desfăşurat activităţi în cadrul unui plan de măsuri, menite să asigurare un climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică.

Vineri, poliţiştii de ordine publică, poliţie rutieră şi investigaţii criminale au legitimat 133 de persoane şi oprit în vederea controlului 150 de autoturisme, aplicând 89 de sancţiuni contravenţionale, în valoarea de 1.350 lei.

Din totalul celor 89 de sancţiuni, 19 au fost aplicate pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 67 la regimul rutier, două la protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar două la alte acte normative.

Totodată au fost constate două infracţiuni, la regimul rutier, respectiv conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi furt material lemnos și au fost confiscate bunuri în valoare de 1.350 lei.

Polițiștii l-au identificat și pe suspectul unui furt comis pe data de 9 mai, la o benzinărie din Alba Iulia. Florin N., de 32 de ani, din judeţul Arad în timp ce se afla în incinta stației de carburanți a profitat de neatenția angajaților, și a furat mai multe produse de băuturi alcoolice. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Alți trei tineri, au fost identificați de polițiști pentru o altă infracțiune de furt comisă luni, 15 septembrie, în municipiului Alba Iulia. Este vorba despre Andrei M., şi Ioan I., ambii de 21 de ani, din judeţul Sibiu şi Alexandru N., de 22 de ani, din judeţul Cluj, care luni, în jurul orelor 18.00, în timp ce se aflau în incinta unei societăţi comerciale oraș, au profitat de neatenția angajaților, și au furat mai multe obiecte sanitare. Acum cei tei tineri sunt cercetați pentru furt calificat.

Un bărbat de 37 de ani din Alba Iuliaeste cercetat de polițiști pentru că s-a urcat la volan fără permis auto. Astfel că la un control efectuat pe Bulevardul Revoluţiei 1989 din Alba Iulia, poliţiștii l-au identificat pe Ilie B., de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui autovehicul neînmatriculat”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax