Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune BCCO Alba Iulia şi DIICOT Sibiu: Bărbat din Mediaș, reținut pentru trafic de droguri. Avea culturi de canabis la domiciliu

Publicat

canabis

canabis Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu şi procurorii DIICOT au pus în executare un mandat de aducere privind un medieșean, acuzat de traficul de droguri de risc.

Potrivit IGPR, joi, 23 iunie, a fost pus în executare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 41 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, bănuit că ar fi dezvoltat mai multe culturi de canabis, atât outdoor, cât si indoor, în locuința în care locuia fără forme legale din municipiul Mediaș.

În 21 iunie, în urma unei percheziții domiciliare efectuate la locuința bănuitului de către polițiștii medieșeni, în curtea imobilului au fost descoperite aproximativ 90 de plante de canabis, precum și patru ghivece cu plante de același gen, amplasate în interiorul imobilului.

În urma investigațiilor, în afara localității Mediaș a mai fost identificată o cultură de canabis outdoor de aproximativ 170 de plante, cultură plantată și îngrijită de către persoana în cauză. După desfiinţarea acestei culturi de canabis, a rezultat o cantitate de 77 kg masă vegetală verde – plante de canabis.

În cauză, procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a medieșeanului, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată, faptă prevăzută și pedepsită de art.2 al.1 din Legea nr.143/2000.

Va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Kng

    vineri, 24.06.2016 at 17:04

    „Foarte bine” , cine știe câți oameni erau în „pericol” de la cannabis ! Poti să intri în comă, stop cardio-respirator , să îți arzi neuronii si chiar să mori , glumesc , vorbesc de etnobotanicele care erau legale acum 4-5 ani , mulțumesc comuniștilor , cu mentalitatea asta bătrânească se duce de râpă România voastră dragă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax