Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune în Munţii Apuseni: Culegătorii de ciuperci şi fructe de pădure, care locuiesc în tabere improvizate, verificați de polițiști. Au fost reclamate furturi în zonă

Publicat

afine

Miercuri, 20 august, 20 de poliţişti şi jandarmi acţionează în zona Munţilor Apuseni pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale comise de culegătorii de ciuperci şi fructe de pădure. Este vizată zona de la limita cu județul Cluj.

Oamenii legii verifică locațiile numite „La steaua”, „Lămşoaia” şi „La bătătoare”. Acțiunea are drept scop prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală şi contravenţională, comise de persoanele care, în această perioadă, recoltează şi comercializează fructe de pădure şi ciuperci.

În aceeaşi măsură, este vizată combaterea infracțiunilor la regimul silvic.

Se urmăreşte identificarea şi verificarea persoanelor care recoltează fructele de pădure şi ciuperci şi care locuiesc în tabere improvizate, precum şi identificarea autorilor unor fapte de furt reclamate de localnicii din aceste zone.

La acţiune participă 12 poliţişti din carul Poliţiei Orașului Cîmpeni care sunt sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică şi 8 jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Acţiunea este organizată concomitent cu cea desfășurată la limita dintre judeţele Cluj şi Alba de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi care are același scop.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax