Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune IPJ Alba: Amenzi de peste 60.000 de lei după controale la transportatorii de persoane. Sute de maşini verificate în trafic

Publicat

actiune politia 1 Poliţiştii rutieri din Alba au sancţionat 126 de transportatori de persoane, în cadrul unei acţiuni ce s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile. În urma controalelor, polițiștii au reţinute 5 permise de conducere, iar valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 66.120 lei.

407 conducători de autovehicule destinate transportului public de persoane, au fost testaţi cu aparatul etilotest şi au fost reţinute 5 permise de conducere.

În perioada 22 – 24 martie, Serviciu Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop verificarea modului în care este respectată legislaţia de către transportatorii de persoane.

În acţiune, poliţiştii rutieri au fost sprijiniţi de către poliţiştii de ordine publică, iar în cele 3 zile au oprit şi verificat 407 autovehicule destinate transportului public de persoane. Toţi conducătorii acestor autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în toate cazurile.

Poliţiştii au constatat şi sancţionat 126 de abateri contravenţionale, comise de această categorie de participanţi la traficul rutier, majoritatea privind încălcări ale legislaţiei rutiere.

Alţi 109 conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional, pentru încălcări ale normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 5 permise de conducere, iar valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 66.120 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax