Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune IPJ Alba pentru siguranța cetățenilor din Sebeș. Au fost constatate 6 infracțiuni și aplicate 114 contravenții

Publicat

pol

actiune politie politisti Inspectoratul Județean de Poliție Alba a organizat și desfășurat vineri, 30 ianuarie, în zona Sebeșului, o acțiune pentru menținerea climatului de siguranță civică, prevenirea infracțiunilor, combaterea evaziunii fiscale și creșterea siguranței participanților la traficul rutier. În urma acțiunii au fost constatate 6 infracțiuni și aplicate 114 contravenții, în valoare de peste 41.000 lei.

La acţiune au participat 56 de polițiști din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale care au constatat 6 infracţiuni şi 114 contravenţii.

Vineri, 30 ianuarie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat o acţiune cu efective mărite în zona Sebeşului, fiind vizat atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

În cadrul acestei acţiuni, la care au participat poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, ai Poliţiei Municipiului Sebeş şi ai Secţiei de Poliţie Rurală Sebeş, au fost efectuate 5 filtre rutiere şi 49 de controale din care 31 la unităţi comerciale şi 18 de obiective asigurate cu pază.

Au fost constate 6 infracţiuni din care una de natură judiciară şi 5 la regimul circulaţiei rutiere şi au fost aplicate 114 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 41.569 lei din care 19 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 9 la Legea 12/1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor, 5 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, 64 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 17 la alte acte normative. Au fost confiscate bunuri în valoare de 1.962 lei.

Totodată au fost reţinute 4 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Cu acestă ocazie, poliţiştii de ordine publică au identificat-o pe o femeie din municipiul Sebeş care în după amiaza zilei de vineri, 30 ianuarie, se pare că i-a sustras mai multe bunuri (suma de 200 de lei, un telefon mobil şi obiecte de vestimentaţie), unui bărbat, în timp ce acesta se afla în vizită, în locuinţa ei.

Faţă de V.L., de 38 de ani a fost întocmit dosar penal în cere este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar bunurile au fost recuperate şi restituite păgubitului.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax