Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune IPJ Alba: Zeci de comercianți verificați și amenzi de peste 22.000 de lei. Polițiștii au confiscat carne, alcool și alte bunuri

Publicat

politie

actiune verificare control politie 1Poliţiştii din Alba au continuat acțiunile pentru protejarea populaţiei împotriva actelor comerciale ilicite şi combaterea evaziunii fiscale. Zeci de comercianţi au fost verificaţi în cursul zilei de joi, 28 aprilie. Au fost aplicate amenzi în valoare totală de 22.455 lei şi a fost confiscată carne, alcool şi alte bunuri.

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 aprilie, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu specialişti ANSVA şi ANPC au efectuat controale ce au avut ca scop prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite.

Totodată, poliţişti de la ordine publică şi cei de la rutieră au fost prezenţi în locurile aglomerate şi pe principalele artere rutiere, în vederea prevenirii evenimentelor negative şi diminuării riscului rutier.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 130 de sancţiuni contravenţionale, din care 23 pentru fapte de natură economică. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 22.455 lei.

În urma controalelor efectuate, au fost confiscate 22 de kilograme de carne şi produse din carne, 14 litri de alcool şi alte bunuri comercializate ilegal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax