|

Acţiune pentru siguranţa cetăţenilor din Alba Iulia: Polițiștii au dat amenzi de aproape 20.000 de lei, într-o singură zi

actiune politia_8Poliţia Municipiului Alba Iulia a desfășurat o acţiune cu efective mărite, ce a avut ca scop menținerea climatului de siguranță civică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi creşterea siguranţei rutiere. Au fost legitimate peste 100 de persoane, controlate 164 de autovehicule şi 21 de societăţi comerciale şi au fost aplicate 90 de amenzi, în valoare de 19.740 lei.

Potrivit IPJ Alba, joi, 10 august, între orele 8.00 – 13.00 şi 17.00 – 21.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza oraşului şi a localităţilor rurale arondate, la care au participat 33 de poliţişti ce au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Cu ocazia acţiunii au fost legitimate 116 persoane, au fost controlate 21 de societăţi comerciale şi 164 de autovehicule.

Au fost identificate 4 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni şi au fost constatate 90 de abateri de natură contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 19.740 lei.

Dintre sancţiunile contravenţionale aplicate, 70 au fost la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 20 la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=588363avatar Publicat de pe 11 august 2017
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Claudiu Stefan: Buna seara. Mama mea a avut tumora de 6-7 cm la colon care a fost extirpata. Aceasta a generat...
  • AS a SIN: Bataie de joc! Chiar nu realizeaza nimeni ca suntem printre cei care au cea mai scumpa apa din tara? Cat...
  • VOX: Dar: Prețul unic de livrare a apei potabile și tariful unic pentru colectarea apei uzate în județul Alba vor fi...
  • Apocalipsa lui Rika: iara dumitrel de la cja mareste pretul la apa casa mareasca la nevasta sa salarul ? cine lucra...
  • Cetateanul Turmentat: Nu inteleg cum vreti sa comparati Judetul Alba cu judete precum Brasov, Cluj sau Sibiu. Singura...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI