Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiunea „Blocada” în Alba: Peste 450 de amenzi în valoare de mai bine de 100.000 de lei și 16 permise reținute de polițiști

Publicat

politie

actiune politie 7 biciclist În săptămâna precedentă, poliţiştii din Alba au constatat 39 de infracţiuni şi au aplicat 455 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 103.000 lei, în cadrul acţiunii Blocada, desfăşurate de Poliţia Română, pentru prevenirea faptelor antisociale şi asigurarea unui trafic rutier sigur, în special pe drumurile dinspre şi către punctele de trecere a frontierei. Totodată, oamenii legii au reţinut 16 permise de conducere şi au retras 28 de certificate de înmatriculare.

În perioada 15 – 22 august, poliţiştii din judeţul Alba au organizat 39 de acţiuni punctuale ce au avut ca scop creşterea gradului de siguranţă publică şi asigurarea deplasării în siguranţă dinspre/către punctele de trecere a frontierei, asigurarea fluenţei traficului rutier pe sectoarele de drum cu trafic intens precum şi prevenirea comiterii de infracţiuni.

În urma acestor acţiuni, poliţiştii au constatat 13 infracţiuni, dintre care două de natură judiciară şi 7 la regimul circulaţiei rutiere, restul faptelor vizând alte genuri de infracţiuni. Dintre infracţiunile descoperite, 5 au fost constatate în flagrant delict.

Totodată, au fost aplicate 455 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 103.010 lei, dintre care 63 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, prevăzute de Legea 61/1991, 379 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, restul de sancţiuni fiind aplicate la alte acte normative.

Dintre sancţiunile aplicate în trafic, două au fost pentru consum de alcool, 201 pentru viteză neregulamentară, 6 pentru nerespectarea normelor legale privind depăşirea, iar restul pentru alte abateri.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 16 permise de conducere şi au retras 28 de certificate de înmatriculare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Akim

    miercuri, 24.08.2016 at 19:43

    Sa va fie rusine doar la amenzi si permise statul roman e eficient,fratilor gropile de ce nu le vedeti?autobenzi avem?va spun eu ca nu!dar salarii europene si locuri de munca la nivel european? Bine ca avem amenzi la nivel european si politisti sa ia permisele la fie care colt.Pai nu va ie rusine bai fratilor? Sa va fie rusine ca sunteti niste incompetenti! A-ti facut scoli inalte? Aveti functii bune? Pentru cine lucrati fratii mei ca pentru statul roman nu! Nu serviti interesele acestei tari!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax