Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiuni ale Poliţiei la Alba Iulia şi Ciugud: Cinci permise reținute și amenzi de peste 21.000 de lei

Publicat

pol

control_politie-300x210 Polițiștii rutieri din Alba au organizat, pe raza județului, mai multe acțiuni preventive. Cu această ocazie au fost retrase trei certificate de înmatriculare, iar cinci șoferi au rămas fără permisul de conducere. Totodată au fost aplicate amenzi în valoare de peste 21.000 de lei.

Astfel, potrivit IPJ Alba, în data de 4 iulie, pe raza comunei Ciugud, judeţul Alba a avut loc târgul de animale, organizat de către Primăria comunei Ciugud, ocazie cu care poliţiştii au organizat o acţiune preventivă, fiind aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, din care 8 la regimul rutier, 14 la HG 984/2005, 1 la Legea 12/1990.

Valoarea amenzilor aplicate este de 9.270 lei.

Totodată au fost retrase două certificate de înmatriculare.

În noaptea de 2/3 iulie, pe raza municipiului Alba Iulia a fost organizată o acţiune pentru depistarea, în trafic, a conducătorilor auto care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice.

Cu această ocazie au fost aplicate 48 de sancţiuni contravenţionale, din care două la alcool, 29 pentru viteză, restul constituind alte abateri la regimul rutier.

De asemenea au fost reţinute în vederea suspendării cinci permise de conducere, două fiind la alcool, două la viteză, și una pentru nerespectarea semnificaţiei culorii semaforului.

A fost retras un certificat de înmatriculare.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 12.590 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax