Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Activele firmei falimentare „Oliver Invest” SA, scoase la licitație la un preț de pornire ce depășește 1.300.000 de euro

Publicat

Firma falimentară „Oliver Invest” SA, cu sediul în localitatea Oiejdea va fi scoasă la licitație publică pentru valorificarea activelor, la începutul lunii octombrie. Prețul de pornire depășește, în total, 1.300.000 de euro fără TVA.

SC „Oliver Invest” SA avea ca obiectiv de activitate fabricarea produselor din carne, inclusiv carne de pasăre și a fost declarată  în faliment, în 2011. Administrator judiciar este Casa de Insolvenţă “Transilvania” SPRL, iar dosarul se află pe rolul Tribunalului Alba. În 28 noiembrie 2011, instanţa a aprobat cererea de intrare în insolvenţă şi a declarat deschisă procedura. În luna martie, compania Transavia a achiziționat parcul auto al firmei falimentare Oliver Invest.

În data de 4 octombrie 2012, activele firmei „Oliver Invest” SA, constând în fabrică de procesat carne, spațiu comercial, casă de locuit, atelier de preparare carne, punct de sacrificare, cabană și amenajare piscicolă, vor fi scoase la licitație, iar, pentru bunurile neadjudecate, aceasta se va repeta în 18 octombrie. Vă prezentăm anunțul apărut luni în ziarul „Bursa”:

„Casa de  Insolvenţă Transilvania SPRL, cu sediul în Cluj- Napoca, Silver Business Center, Calea Dorobanţilor, nr. 48, et. 6, jud. Cluj, în calitate de lichidator judiciar a SC OLIVER INVEST SA – în faliment, – cu sediul în com. Galda de Jos, sat Oiejdea DN 1, Jud. Alba, CUI 6698884, J01/1576/1994, organizează licitaţie publică competitivă cu strigare, pentru valorificarea următoarelor active: Fabrica de procesat carne Oliver Invest, având preţul de pornire 1.198.304 euro. Spaţiu comercial Alba Iulia, având preţul de pornire 15.225 euro. Casa de locuit, atelier de preparate carne si punct de sacrificare – localitatea Cricău, judeţul Alba, având preţul de pornire 47.591 euro. Cabană şi amenajare piscicolă- sat Ighiel, comuna Ighiu, judeţul Alba având preţul de pornire 37.500 euro. Preţurile sunt fără TVA. Va fi aplicabilă cota de TVA în vigoare la momentul vânzării. Licitaţia va avea loc în data de: 4.10.2012, ora 12.00, la sediul lichidatorului. Pentru bunurile neadjudecate, licitaţia se va repeta in data de 18.10.2012 la aceleaşi preţuri de pornire, la aceeaşi locaţie şi oră. Garanţia de participare este de 10% plus TVA din preţul de pornire. Caietele de sarcini pot fi achiziţionate de la sediul lichidatorului. Documentaţia de înscriere la licitaţie va trebui depusă cu cel puţin 24 de ore înainte de data fixată pentru licitaţie”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax