Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Actorii din trupa Skepsis se perfecționează în arta dramatică, printr-un curs ținut de regizorul israelian Eugen Stroe Nacht

Publicat

Grupul „Skepsis” continuă formarea artistică printr-o colaborare de excepţie. Este vorba despre un curs intensiv de perfecționare în arta dramatică, susținut de maestrul Eugen Stroe Nacht din Israel, la care tinerii actori din Alba Iulia vor participa timp de 8 zile. După absolvirea cursului, trupa va pregăti un spectacol în genul Comedia dell’Arte.

Experienţa trupei se îmbogăţeşte prin prezenţa la Alba Iulia a regizorului Eugen Stroe Nacht (Israel), venit pentru a susţine timp de 8 zile un curs intensiv de aprofundare a formării tinerilor actori în arta dramatică. Eugen Stroe Nacht continuă o linie profesională deschisă de tatăl său, celebrul regizor, actor şi comic Nicolae Stroe şi de maestrul său, cunoscutul regizor de teatru şi film Peter Brook, care a marcat decisiv dezvoltarea teatrului în secolul XX.

În intervalul 15-23 martie, actorii trupei Skepsis lucrează sub îndrumarea regizorului coordonator pentru a aprofunda direcţii fundamentale în arta actorului şi pentru a se iniţia în abordarea genului de teatru Comedia dell Arte – gen în care se va înscrie următorul spectacol ce va fi prezentat publicului în această primăvară.

Colaborarea este realizată de Grupul Skepsis cu susţinerea Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia şi a Universităţii “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, exprimând un nou pas în demersul de transformare a trupei în Teatru Comunitar.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax