Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Actriţa Stela Popescu a murit. A fost găsită decedată, la domiciliul acesteia, de un membru al familiei

Publicat

Actriţa Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Actrița a fost găsită moartă, joi, la domiciliul ei. Decesul a fost a confirmat de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Potrivit reprezentanţilor SMURD, Stela Popescu a fost găsită decedată de un membru al familiei, la domiciliul acesteia. Peste o lună împlinea 82 de ani.

UPDATE: Decesul actriței Stela Popescu a fost cauzat de un accident vascular cerebral, au declarat vineri, pentru AGERPRES, surse medicale.

Actriţa a fost găsită la ora 15.50, de un echipaj SMURD, fară suflare, în propria casă. Potrivit medicilor, decesul ar fi intervenit cu câteva ore mai devreme.

„Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale“, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti.

„În momentul în care am ajuns la locaţie, era decedată de mai multe ore”, a completat medicul de la urgențe. Surse din Poliţia Capitalei au declarat pentru „Adevărul” că Stela Popescu ar fi murit în urma unui stop cardiorespirator, un echipaj de poliţie fiind trimis la faţa locului. „Momentan nu avem un dosar de moarte suspectă, se va face o evaluare la faţa locului şi vom vedea dacă este nevoie de autopsie sau nu”, au afirmată sursele citate. Potrivit unor surse citate de Ştirile Pro tv, vecinii au sunat la Urgenţe pentru că actriţa nu răspundea la uşă. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale SMURD. Nu s-au făcut manevre de resuscitare: Stela Popescu era decedata în momentul în care ajutoarele au ajuns la locuinţa.

Într-un interviu acordat în 2012 în ziarul Adevărul, întrebată dacă îi este teamă de moarte, Stela Popescu spunea: „Mama mea nu se văita niciodată, nici înainte să se ducă. Atât spunea: „Tare rău îmi pare!”. Mie îmi vine să spun acelaşi lucru, că am atâtea de făcut. Mâine, dacă nu mai joc, mai am o mie de lucruri de făcut!“ În acelaşi interviu spunea că atunci când stă singură în casa mare şi cochetă, îi place să privească în jur, la zecile de poze, cadouri şi amintiri de la admiratori.

În vârstă de 81 de ani, Stela Popescu a realizat, de-a lungul carierei în cinematografie, cupluri celebre alături de Ștefan Bănică și Alexandru Arșinel. A jucat în peste 25 de filme precum „Nea Mărin miliardar” (1979), „Pe malul stîng al Dunării albastre” (1983), „În fiecare zi mi-e dor de tine” (1988), etc.

Stela Popescu a fost la Alba Iulia în 10 septembrie 2017, fiind invitata specială a festivalului ”Alba Iulia Music & Film Festival” . Actrița s-a întâlnit cu publicul și a avut un dialog cu cei care au dorit  să afle mai multe despre o carieră de decenii în „culisele” cinematografiei.

Întâlnirea a avut loc în Grădina Cetății (pe Aleea Sf. Capistrano, în partea nord-vestică a Cetății Alba Carolina) și a fost moderată de Irina Margareta Nistor, „vocea filmului românesc”. Mai jos puteți vedea un video de la acest eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax