Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO-VIDEO: Primarul Mircea Hava, audiat la sediul DNA Alba. Hava: „Sunt foarte curios să aflu de ce?!”

Publicat

YouTube video

Primarul Alba Iuliei, Mircea Hava s-a prezentat din nou, vineri dimineață, la sediul Direcției Naționale Anticorupție Alba, după aproape 8 luni de la prima sa vizită în fața procurorilor.

Acesta a declarat pentru Alba24 că nu știe de ce a fost chemat din nou la audieri, dar că este foarte curios să afle motivul.

Potrivit unor surse, vizita primarului la DNA ar avea legătură cu o posibilă extindere a cercetărilor în dosarul subvențiilor pentru pensionari de la transportul local. Prima dată când Hava a fost audiat în legătură cu acest dosar a fost în 29 februarie, când, pe rând, au trecut pragul DNA, și viceprimarul Paul Voicu, Ioan Bogățan și mai mulți angajați ai Primăriei Alba Iulia, dar și ai STP.

Mircea Hava a declarat, la intrare în sediul DNA, vineri, că nu știe de ce a fost chemat din nou, dar că este foarte curios să afle. Acesta nu a dorit să ofere mai multe informații nici la ieșire de la audieri, respectiv după aproximativ 55 de minute.

Însoțit de trei avocați, primarul nu a făcut niciun fel de comentariu, iar unul dintre apărători s-a limitat să informeze presa că DNA Alba are purtător de cuvânt.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Nicolae Stoica

    vineri, 19.10.2012 at 12:11

    8 luni de zile!? Si ancheta sau investigatia este facuta de DNA-Alba? In acest caz se cere imediat starmutarea cazului , in alta regiune a tarii pentru investigatii transparente…
    Dinozaurii care au adus la putere Pdl a pornit din orasul Albaiulian. Nu as vedea acest mare dinozaur, primar al orasului si vicepresedinte Pdl nivel national sa mearga in fata judecatorului local. Unde mai pui ca ADMINISTRATIA istantelor de judecata si aparchetelor locale este ocupata de simaptizanti ai Pdl. Un exemplu ; mai toti acesti administratori sau sefi in cadrul aparatului administrativ la nivel local sunt pusi in functii de executie in timpul sau epoca de aur a Pdl. Martor la constructia acestui sistem incatusat a populatiei este acest ales loca asimilat functie de Primar. Bravo contructiei si telului pe care l-a atins acest ales local insa nu uitati ca sunteti o tara care fuge de libertate. Inca este mult de invatat ce inseamna democratia. Oconstructie democratica care incepe din oarsul tau! Un oras dominat de gansteri si nenorocitii de justitiabili din randul politistiilor si magistratiilor.
    In final procuratura sau functionarii publici locali, ai ministerului public, nu vad de ce il „persecuta pe alesul nostru, primar in public.
    Mie teama ca asistam la o mascarada intalnita in teatrul I.L CARAGIAL.
    O romanie inteleasa numai de ei… insa pe intelesul prostiilor!

  2. Pingback: Anchetă în plină desfășurare: Mircea Hava și toți învinuiții din dosarul subvențiilor “ilegale” la STP, în vizită la DNA | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax