Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Administraţia locală ar putea rezilia contractul cu firma care a concesionat serviciul de ecarisaj. Vezi care sunt nemulţumirile

Publicat

Deși a trecut mai puțin de două luni de când medicul veterinar George Popa a luat în primire adăpostul pentru câini vagabonzi, pe care l-a renovat alături de câțiva zeci de voluntari, reprezentanții primăriei au deja nemulțumiri cu privire la activitatea desfășurată. Aceștia susţin că nu au fost îndeplinite anumite condițiile din contract și au în vedere rezilierea acestuia.

Deși medicul veterinar George Popa a încercat să aducă la un standard corespunzător adăpostul pentru câini vagabonzi, luat în administrare de la Primăria Alba Iulia, reprezentanții instituției analizează varianta rezilierii contractului pe motiv că acesta nu respectă anumite cerințe.

Nemulţumirile acestora vizează, printre altele, lipsa unui registru special al adăpostului prin care să se menționeze data, locul sau numărul de câini capturați, dar și că adăpostul nu funcționează după un orar prestabilit. O altă neregulă pe care aceștia au sesizat-o este faptul că, deși contractul a fost semnat în data de 8 februarie, nici până la acestă ora nu s-a stabilit persoana care se ocupă de curățenia și hrănirea animalelor.

Încă o problemă ar fi faptul că medicul veterinar a desfășurat activități sanitar-veterinare care nu sunt prevăzute în contract și că a solicitat Primăriei plata unei facturi înainte de termen.

Problema a fost adusă în discuție, marți, în ședința de Consiliu Local, dar cel care va avea ultimul cuvânt în această problemă este primarul Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Tibi

    joi, 28.03.2013 at 00:42

    La adapost nu exista curent (doar de aer) si nici apa iar caind afara ploua acelasi lucru se intampla si inautru, ce grup sanitar, buba nu este nici macar in curte Pai eu zic ca in aceste conditii treaba merge foarte bine. Ia sa faca primaria minimul de conditi si apoi sa ceara explicatii. II rog pe cei de la primarie sa vina si sa stea doar 5 minute in adapost sa vedem daca ar sta ei acolo la Program.

  2. Pingback: Primăria lansează din nou procedura de achiziție a serviciului de ecarisaj la Alba Iulia. Veterinarii interesați pot depune oferte până VINERI | Alba24

  3. Anena

    miercuri, 24.04.2013 at 09:30

    Din pacate primaria nu este interesata de binele animalelor, doar de respectarea regulilor impuse de ei…FARA VOLUNTARI IN ADAPOST. Asta ii doare cel mai tare. Dragi cetateni, sa nu cumva sa va faca impresia ca primaria nu mai poate dormi de grija voastra ca voi sunati si semnalati prezenta ciinilor fara stapin, pe ei ii intereseaza doar voturile voastre , la momentul oportun. Si asa cum spune si Tibi, as fi vrut sa vad un angajat al primariei ca vine si face volunatriat, asa cum am facut noi, sa rineasca rahatii de ciine si schelete si sa stea in curent si fara apa si in ploaie, asa cum am stat noi sa hranim , sa adapam si sa ingrijim ciini maltratati de macelarul dr.martin. Mergeam acolo sa uscam puiutii care deja erau infestatai cu jigodia adusa intentionat in adapost, si inainte de a -i hrani ,ii uscam cum puteam si ii incalzeam , pt ca ploua pe ei…iar cei sterilizati tremurau de frig si febra si nu interesa pe nimeni. Le duceam noi medicamente si antibiotice pe baniinostrii si ii duceam la alte cabinete veterinare sa fie tratati dupa ce erau operati de dr.martin. Sper din suflet ca nu el va prelua din nou serviciul de asistenta medicala a ciinilor din adapost, pt ca el oricum va trebui sa raspunda in fata legii pt ceea ce a facut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax