Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Administratorul unei firme din Zlatna, amendat cu suma de 2.000 de lei. A fost prins cu material lemnos pentru care nu deținea documentele legale

Publicat

lemne, defrisare Administratorul unei firme a fost amendat cu suma de 2.000 de lei după ce a fost prind de ofițerii  Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Alba în timp ce descărca material lemnos pentru care nu deținea documentele conforme și reale. 

 

Vineri la ora 13:30, ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Alba, au efectuat un control la o societate comercială din oraşul Zlatna, ocazie cu care l-au depistat pe V.C.A. de 38 de ani, din municipiul Alba Iulia, administratorul societăţii, în timp ce descărca dintr-o autoutilitară lemne de esenţă fag.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că există neconcordanţe din punct de vedere cantitativ şi calitativ între materialul lemnos descărcat şi cel înscris în avizul de însoţire, motiv pentru care faţă de susnumit s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, potrivit art. 19 din Legea 171/2010 cu amendă în valoare de 2.000 lei şi confiscarea cantităţii de 10 mc material lemnos tip buştean de esenţă fag.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax