Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ADMITERE la LICEU 2012: Vezi REPARTIZAREA în unitățile de învățământ şi ultimele medii de intrare

Publicat

Ministerul Educaţiei a publicat, vineri, situaţia elevilor repartizaţi de computer în licee, inclusiv în judeţul Alba, precum şi cea a locurilor libere. Sunt 398 de locuri neocupate, în 16 licee din judeţ. Potrivit calendarului de admitere, sâmbătă, 14 iulie, elevii se vor înscrie la probele de aptitudini organizate de licee, iar duminică, 15 iulie, se vor afișa, în școli, listele cu absolvenții repartizați în licee.

La nivelul judeţului, în sectorul urban, au fost disponibile 756 de locuri libere în liceele de profil teoretic real, 532 de locuri în licee de profil teoretic uman, 952 la liceele tehnologice tehnice, 504 la specializările în servicii şi 168 pentru liceele tehnologice – resurse naturale şi protecţia mediului. Din totalul de 2.602 candidaţi înscrişi, au fost repartizaţi 2.598.

AICI puteţi consulta lista elevilor din Alba repartizaţi în licee de către computer şi AICI cea a tinerilor din alte judeţe care au ales o unitate de învăţământ din Alba.

În unităţile liceal din mediul rural – elevii au putut alege din 28 de locuri la licee tehnologice – servicii şi 56 de resurse naturale şi protecţia mediului.

În urma repartizării elevilor, în funcţie de medie, au rămas 398 de locuri libere în liceele din Alba. Vezi aici situaţia locurilor libere.

Din punct de vedere al nivelului mediilor cu care s-a intrat la liceu, acestea variază de la 9,55 – ultima notă de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia (Ştiinţele Naturii) şi 3,55 Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” Alba Iulia – specializarea electric. Aici puteţi vedea lista completă a ultimelor medii:

Repartizarea în licee s-a făcut în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere (calculate ca media aritmetică între media obţinută la Evaluarea Naţională şi media generală a celor 4 ani de gimnaziu) şi în funcţie de opţiunile din fişa de înscriere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax