Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Adolescent de 15 ani din Aiud, cu dosar penal. A furat microbuzul unei firme de transport persoane, l-a condus prin oraş şi a produs ACCIDENT

Publicat

microbuz accident Un adolescent de 15 ani din Aiud s-a ales cu dosar penal după ce a furat un microbuz, l-a condus pe străzile din oraş, a produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale, după care l-a abandonat.

Potrivit IPJ Alba, în 21 iulie, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către reprezentantul unei societăţi comerciale specializată în transportul de persoane, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, unul dintre microbuzele societăţii, ce era parcat pe George Coşbuc din Aiud, a fost sustras şi abandonat pe strada Tribun Tudoran din Aiud.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud au demarat activităţile de cercetare, iar în urma acestora au identificat, în 21 iulie, după-amiaza, persoana bănuită de comiterea furtului.

Este vorba de un minor, în vârstă de 15 ani, din Aiud, care, în noaptea de 20/21 iulie, a profitat de faptul că microbuzul a fost lăsat neasigurat şi cu cheia în contact, l-a sustras, l-a condus pe străzile din municipiu, iar pe strada Câmpului a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, după care a abandonat microbuzul pe strada Tribun Todoran.

În urma accidentului, nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Faţă de minor a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax