Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Adrian Man – Alexia Mihăilă de la clubul Top Dance 2007, vicecampioni naţionali la dans sportiv

Publicat

Municipiul Brașov a găzduit, în weekend-ul 21-22 octombrie, Campionatul Naţional de Dans Sportiv pe clase valorice, un campionat care a reuṣit să strângă la strart peste 630 de perechi. Județul Alba a ieṣit în evidenţă, prin sportivii clubului Top Dance 2007, perechea Adrian Man – Alexia Mihăilă, la categroria de vârstă 16-18 ani, secțiunea dansurilor standard. Numărul impresionant de perechi, valoarea perechilor și importanţa acestui concurs, fac ca acest rezultat de excepţie, să claseze Alba între orașele de seamă ale dansului sportiv românesc. Astfel, Clubul Top Dance 2007 se mândrește cu cel de al IV–lea titlu de vicecampioni naţionali.

În cadrul campionatului naţional, din partea clubului Top Dance 2007 s-au remarcat Daniel Opricean – Iadira Nandrea – loc 9; Dragoş Han – Larisa Muntean – loc 10; Raul Bârlog – Roxana Graur – loc 10; Alex Oltean – Laura Cristea – loc 11 si Adrian Opriţa – Raluca Polhac – loc 14.

Au fost câteva rezultate de excepție obținute de dansatorii mei, în acest an competițional 2017, un număr impresionant de peste 100 de calsări pe podium. Astfel, acest rezultat obținut în cadrul Campionatul Național de Clase ne așează alături de elita cluburilor de dans sportiv din România, 4 titluri de vicecampioni naționali:2014, 2015, 2016, 2017. Este al IV-lea an, consecutiv, în care reușim să fim singurul club din județ care se află an de an pe podium în cadrul Campionatului Național de Dans Sportiv. Sunt extrem de mândru de reușitele noastre, Top Dance 2007 fiind un club unit, cu dansatori de nivel înalt. Împreună reușim, prin muncă și perseverență, să ținem pasul cu orașele și cluburile mari din țară. Suntem un club nou, dar ambițios și faptul că echipa noastră funcționează ca o familie ne-a adus în postura frumoasă de a ne face remarcați la nivel național. Le mulțumesc pentru munca, determinare și ambiție sportivilor și deasemenea pentru încredere și susținere, părinților acestor dansatori, tuturor partenerilor și sponsorilor. Felicitări întregii echipe Top Dance 2007!”, a spus antrenorul Alin Roșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax