Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sub influenţa etnobotanicelor: Un tânăr din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal, după ce tulburat liniştea în mai multe cartiere din oraş

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia a ajuns la Poliţie, după ce a distrus maşina familiei şi a provocat scandal, vineri dimineaţă, în zona catedralei de la Schit. Poliţiştii suspectează că acesta se afla sub influenţa consumului de etnobotanice, având în vedere comportamentul său agresiv şi faptul a fost găsit asupra sa un plic de substanţe halucinogene.

Tânărul, Cristian C., a mai intrat şi cu alte ocazii în colimatorul oamenilor legii. În noaptea de joi spre vineri, acesta a distrus casetofonul maşinii Dacia Nova şi mai multe obiecte din interiorul autoturismului, iar, spre dimineaţă, a acostat un trecător din zona Catedralei de la Schit, care a chemat Poliţia.

Din primele cercetări, suspectul şi-ar fi petrecut mai mult timp, în noaptea de joi spre vineri, în zona Schit, cu mai mulţi prieteni şi ar fi provocat scandal în mai multe rânduri. Pentru că nu deţinea permis de conducere, acesta şi-a împins maşina până în zona catedralei, acolo unde situaţia a degenerat.

Tânărul nu recunoaşte că a consumat substanţe etnobotanice, dar în schimb susţine că familia sa îl suspecta că se droghează şi i-ar fi pus pe prietenii săi să îl urmărească. Nu se cunosc cu exactitate circumstanţele în care tânărul a ajuns în cursul nopţii trecute în zona Schit sau care au fost motivele care l-au determinat pe acesta să îşi distrugă maşina. Cristian C. a fost transportat de oamenii legii la secţia de poliţie, iar ulterior au revenit la locul în care era parcată maşina, pentru a continua percheziţiile.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în timpul nopţii de joi spre vineri, poliţiştii au fost înştiinţaţi printr-un apel la 112 că tânărul tulbura liniştea publică, pe strada Muşeţelului, în apropiere de Policlinică. Deplasaţi la faţa locului, oamenii legii au descoperit asupra lui Cristian C. o bâtă de baseball şi 2 şurubelniţe. Câteva ore mai târziu, un alt apel la 112 anunţa că tânărul în cauză crea probleme şi în zona cartierului Schit, respectiv în apropiere de catedrală. În urma percheziţiilor efectuate asupra maşinii tânărului, poliţiştii au descoperit un plic gol, care se presupune că ar fi conţinut substanţe halucinogene, precum şi alte substanţe de aceeaşi natură. Cristian C. nu a recunoscut că a consumat droguri uşoare.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru port ilegal de armă. Cercetările sunt continuate.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„În data de 09.09.2011, orele 08.00, prin apelul de urgenţă 112, Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată despre faptul că un tânăr, aflat pe b-dul Transilvania din municipiul Alba Iulia, tulbură ordinea şi liniştea publică.

La faţa locului, agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei muncipiului Alba Iulia, au constatat că persoana care tultură ordine a şi liniştea publică este  un tănâr de 20 de ani din municipiul Alba Iulia, care avea asupra sa 2 şurubelniţe, o bară de metal ascuţită la un capăt, cu lungimea de 64 cm şi o bâtă tip baseball.

Continuând cercetările, poliţiştii au efectuat o percheziţie asupra autoturismului aflat în posesia tânărului, ocazie cu care, pe bordul acestuia au găsit un plic gol şi o pastilă, având inscripţii ale unor produse care conţin substanţe psihoactive.

Tânărul este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de Portul fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere s-au lovire, faptă pedepsită de Legea 61/1991.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. atti

    sâmbătă, 10.09.2011 at 08:50

    VIITOR DE AUR ARE ROMANIA CU ASTFEL DE TINERI CRESCUTI IN DEMOCRATIA ,IN STAT LIBERAL GANDIT DUPA BASESCU-LAZAROIU-PATRICIU.

  2. kretzu

    sâmbătă, 10.09.2011 at 11:21

    politisti de cacao. pai daca au gasit la el o bata de basaball si 2 surubelnite si facea scandal de nu l-au arestat imediat. bine ca nu iau facut nimic si putea sa omoare pe cineva mai ales ca era si drogat. la politistii astia le platim salariile pe degeaba. mai are dreptate si igas. ia sa dea juma din ei afara si sa vezi cum isi fac treaba

  3. Grigore

    sâmbătă, 24.09.2011 at 16:59

    ce comentari pepsi….. eu am in masina o trusa completa care pe langa 5 tipuri de surubelnite am si cuter aia inseamna ca umblu sa omor oameni a si da am si o bata de basball pt ca sunt fan Yankees si o tin ca suvenir….. ce comentari de 2 bani bagativa mintile in cap

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax