Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Agresorii din Baia de Arieş şi Lupşa au fost ARESTAŢI preventiv. Au lovit clienţii unor localuri şi au distrus bunuri

Publicat

catuse

catuse Cei doi tineri care au agresat mai multe persoane în localuri din Baia de Arieş şi Lupşa şi au distrus bunuri au fost arestaţi preventiv. Sunt cercetaţi pentru comiterea mai multor infracțiuni de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii publice.

Potrivit IPJ Alba, faţă de V.C.D. (21 de ani), din comuna Lupşa şi D.A. (23 de ani), din Baia de Arieş, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi i-a prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 17 zile.

În data de 1 decembrie 2014, în jurul orei 3.30, V.C.D., de 21 de ani, din comuna Lupşa, împreună cu D.A., de 23 de ani, din Baia de Arieş, în timp ce se aflau într-un local public din oraş, l-au agresat pe un bărbat, provocându-i leziuni pentru vindecarea cărora au fost necesare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

În noaptea de 17/18 ianuarie 2015, cei doi tineri, în timp ce se aflau într-un local public din comuna Lupşa, i-au agresat pe doi bărbaţi, provocându-le leziuni pentru vindecarea cărora au fost necesare 7 respectiv 3 zile de îngrijiri medicale.

Totodată, cu ocazia scandalurilor provocate, tinerii au distrus bunuri în valoare totală de 4.000 de lei şi au tulburat ordinea şi liniştea publică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. AD

    sâmbătă, 24.01.2015 at 11:01

    Interesant ..ce mai cautau in libertate dupa ce l-au batut pe primul ???

  2. Hadanut

    duminică, 25.01.2015 at 11:20

    una dintre victime este …..consiler local
    oricum felicitari politiei pentru ca i-au sanctionat pe cei doi solicitand arestarea lor…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax