|

AIUD Maraton 2017: Peste 330 de persoane vor să participe la competiţia din acest an. Înscrierile continuă până în 24 martie

aiud maraton 2017Peste 330 de persoane s-au încris deja la a treia ediţie a competiţiei Aiud Maraton 2017, ce se va desfăşura în 25 martie. Invitată special este campioana Gabriela Szabo.

Înscrierile continuă până în 24 martie la competiţiile de maraton, respectiv semi-maraton, de la a treia ediţie a evenimentului sportiv „O zi Împreună”, organizat de maratonistul Levente Polgar Ioan.

Vezi şi FOTO: Ultramaratonistul Polgar Levente a alergat, de 1 Decembrie, cu drapelul naţional, de la Aiud la Alba Iulia

Aiud Maraton este o competiţie sportivă de alergare teren variat privată, organizată de Asociația Aiud Sport. AICI, înscrieri.

Donaţiile vor fi direcţionate către asociaţiile Invinctus România şi AHNR (Asociaţia Persoanelor cu Handicap Neuromotor din România).

Competiţia are două probe de concurs: maraton, cu o lungime totală a traseului de aproximativ 45 km, respectiv semimaraton, pe un traseu de 22,5 km.

Ambele probe şi cursa se desfăşoară în zona Aiud, pe drumuri publice, drumuri forestiere, poteci turistice marcate. Startul şi sosirea vor fi în centrul oraşului Aiud.

Categorii de concurs:

Feminin:

General Feminin (Open)

18 – 29 ani

30 – 39 ani

40 – 49 ani

50 +

Masculin:

General Masculin (open)

16 – 29 ani

30 – 39 ani

40+

Vor fi premiate doar categoriile pentru care există minimum 5 concurenţi.

Atât la maraton, cât şi la semi-maraton pot participa persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani şi sunt apte de efort susţinut din punct de vedere medical. Minorii vor putea participa numai dacă fac dovada scrisă a acordului părinţilor plus adeverinta medicală.

Validarea înscrierilor online se face la faţa locului, în ziua anterioară maratonului (între orele 16 şi 20 la punctul de înregistrare) şi în ziua maratonului (între orele 7 şi 8.00 la punctul de înregistrare). Pentru validare se va prezenta cartea de identitate a participantului, se va semna luarea la cunoştinţă a regulamentului şi declaraţia pe propria răspundere în caz de accident. Efectuarea validării îi dă dreptul participantului să primească numărul de concurs.

Startul în ambele probe de concurs va avea loc sâmbătă, 25 martie, la ora 9.00. Timpul intermediar de parcurgere a traseului este de 4 h semimaraton , 8 h maraton cu punct intermediar de 6 h la (crucea poieni).

Traseu maraton – 42 km

Startul se va da din centrul orasului Aiud, dupa 1 km asfalt, se va intra în pădure unde se va alerga pe un drum forestier, se va ieşi din padure pe o miriste la capatul acesteia se tranverseaza şoseaua (supravegheata de politie); maratonul va continua cu o urcare pe dealul Miraslaului, pe potecă, după care va intra în pădurea Miraslăului şi va iesi la Cicău, pe păşune, cu întoarcere după pădurea Miraslăului, pe acelas traseu, cu final în centrul oraşului Aiud.

Traseu Semimaraton 21,5 km

Startul se va da din centrul orasului Aiud, urmat de 1 Km de asfalt dupa care se intra in padure, dupa padure se ajunge pe o miriste la capatul carieia se afla o sosea de traversat unde se va desparti de traseul pentru maraton; după înconjurarea pădurii, se intoarce de unde s-a despartit de maraton si la un moment vom ajunge pe acelasi traseu de unde a fost luat startul, pana în centrul orasului Aiud.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=549749avatar Publicat de pe 23 februarie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SPORT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
  • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
  • om: Ca nu* si-au primit banii.
  • george: trebuia sfintit si oprisa 😁😁
  • Andreea Mezei: Buna seara. Preturile chiriilor nu le-am pus de la mine. Sunt luate de pe site-urile agentiilor...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI