|

Aiudul ar putea găzdui competiții naționale de tenis de câmp. Proiect pentru amenajarea unui teren în acest scop, în parcul municipal

tenisPe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din luna februarie, este supus aprobării proiectul de hotărâre privind încheierea unui act adițional la contractul de asociere dintre Consiliul Local Aiud și Asociația ”Tenis Club Parc Aiud”. Se urmăreşte dezvoltarea, pe una din locațiile din Parcul Municipal Aiud, a unui teren de tenis de câmp omologabil de către Federația Română de Tenis.

„Depinde de votul consilierilor locali dacă rezultatele foarte bune, chiar excepționale, obținute de tineri sportivi aiudeni vor genera și evenimente sportive locale.

Administrația publică locală aiudeană privește cu admirație tinerii care aleg să valorifice timpul liber prin practicarea unui sport, ca de exemplu tânăra sportivă Alexia Mărginean, care s-a făcut remarcată la nivel național la competițiile de tenis de câmp.

Activitățile sportive importante ce urmează să se desfășoare vor contribui la promovarea urbei noastre, mai mult decât atât, terenul va facilita activitățile sportive desfășurate de către instituțiile de învățământ.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că investițiile vor fi suportate de către Asociația ”Tenis Club Parc Aiud”, la încetarea asocierii investiția urmând a intra în proprietatea Municipiului Aiud”, transmit reprezentanţii Primăriei Aiud.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=548758avatar Publicat de pe 15 februarie 2017 şi actualizat pe 15 februarie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL, SPORT.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Andrei: Vauxhall serios? De cand? Se numeste opel.
  • Radu: Am vazut la unele posturi” minimum 9 ani in specialitatea postului”. ASTEA SUNT POSTURI CU DEDICATIE
  • stefan: foarte frumos. interesant articol. multumesc.
  • Vasile: As vota la orice ora revenirea in codul penal a pedepsei cu moartea pentru astfel de indivizi !
  • Justitiarul: Pentru asa ceva ar trebui reintrodusa pedespsa cu moartea!!! Un astfel de calau nu are de ce sa mai fie...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI