Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

AJFP Alba: Peste 200 de câştigători la Loteria Bonurilor Fiscale, în această săptămână. Numărul cererilor s-a dublat în două zile

Publicat

Finante Alba Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Alba a actualizat situaţia cererilor depuse de posesorii de bonuri fiscale câştigătoare la extragerea din 13 aprilie. Până vineri, 17 aprilie, în judeţ au fost depuse 214 solicitări de revendicare a premiului de la Loteria bonurilor fiscale. Numărul s-a dublat în două zile, până miercuri, 15 aprilie, fiind doar 117 cereri.

Ceilalţi posesori de bonuri fiscale câştigătoare mai au timp să vină la la orice administrație fiscală din structura Agenției Naționale de Administrare Fiscală, până în data de 13 mai, cu bonurile fiscale în original, copie după actul de identitate şi o cerere-tip, pentru a revendica premiul.

Plata acestuia se face în termen de 60 de zile după data de 13 mai, după verificarea autenticităţii şi realităţii bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor, de către organele competente ale Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi fondul total de premiere de un milion de lei se împarte la numărul de câştigători. Suma finală va fi impozitată cu 16%.

Formularul cererii poate fi obținut gratuit de la administrația fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat AICI: Cerere revendicare premii Lotbonfis  şi AICI: Model CERERE acordare premiu Loteria Bonurilor Fiscale

Citeşte şi REZULTATELE de la LOTERIA BONURILOR FISCALE din 13 aprilie: Au câştigat cei cu bonuri din 7 februarie 2015, cu valoare de 6 lei

Situaţia cererilor depuse în judeţul Alba, până vineri, la ora 13.00.

AJFP ALBA: 114

SFM AIUD: 26

SFM BLAJ: 19

SFM SEBES: 24

SFO CAMPENI: 14

SFO CUGIR: 12

BFO ZLATNA: 5

TOTAL: 214

Secretarul de stat în Ministerul Finanțelor Publice Dan Manolescu a precizat că fiecare cumpărător are dreptul la bon fiscal, dar, în același timp, dacă renunță la acest drept, cel care îl găsește poate participa cu el la Loterie.

„Este un drept al unei persoane de a solicita și obține un bon. Dacă îl aruncă și altă persoană îl ia și participă cu el la Loterie… În momentul de față și un loz în plic găsit pe stradă e validat. Dacă cumpărătorul renunță la un drept, e dreptul lui să renunțe”, a spus Manolescu.

Prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale a avut loc luni, 13 aprilie, de la ora 11.30, la sediul studioului Loteriei Romane din strada Reinvierii nr.2 B, sector 2, Bucuresti.

Participarea la loterie nu presupune o înregistrare prealabilă a bonurilor fiscale în nicio bază de date/ website și nici depunerea acestora înainte de efectuarea extragerii la sediile instituțiilor implicate în organizare. Bonurile rămân la posesorii acestora care, după extragere, vor verifica dacă sunt câștigătoare.

Extragerea din 13 aprilie a avut trei etape, după cum urmează:
– etapa I: s-a extras o bilă, reprezentând luna emiterii bonului: 2, adică luna februarie

– etapa II: s-a extras o bilă, reprezentând ziua emiterii bonului: 7 (data de 7)

– etapa III: s-au extras 3 bile, reprezentând valoarea bonului: 006 (adică 6 lei/RON)

Rezultatele extragerii sunt postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al C.N. „Loteria Română” S.A. pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Potrivit ANAF, un număr de 4.245 de persoane a depus, de marţi şi până miercuri la ora 10.00, la sediile teritoriale ale administrației fiscale, cereri de revendicare a premiului oferit de Loteria bonurilor fiscale. Situația pe regionale este următoarea:

DGRFP Iași – 709 persoane

DGRFP Brașov – 651 persoane

DGRFP Galați – 568 persoane

DGRFP București – 548 persoane

DGRFP Ploiești – 496 persoane

DGRFP Cluj – 490 persoane

DGRFP Timișoara – 413 persoane

DGRFP Craiova – 370 persoane

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax