Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Al doilea accident pe DN7, la Şibot, într-o singură zi. Trei maşini au fost lovite. O persoană a rămas blocată în caroseria unui autoturism

Publicat

Un alt accident s-a petrecut luni după-amiaza, pe DN7, la intersecţia din dreptul localităţii Şibot. Au fost implicate două autoturisme şi un autocar. O persoană a rămas blocată în caroseria maşinii.

Din primele informaţii, un autoturism Opel a intrat pe contrasens şi s-a lovit un autocar care circula regulamentar dinspre Orăştie spre Sebeş. Probabil în încercarea de a evita impactul, autocarul a ajuns în afara carosabilului. Şoferul autoturismului Opel a rămas blocat în maşină şi a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare. O altă persoană aflată în maşină a fost rănită grav.

La puţin timp după primul impact, un alt autoturism a ieşit în decor, din cauza reziduurilor (ulei) de pe carosabil.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de ambulanţă de la Cugir şi Sebeş şi cel de intervenţie SMURD. Cei doi bărbaţi din autoturismul Opelul cu numere de Olanda au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia. Cealaltă maşină era înmatriculată în Bihor, iar autocarul are număr de Hunedoara.

Traficul s-a desfăşurat alternativ în zonă, pentru aproximativ două ore, până la finalizarea cercetărilor şi scoaterea autocarului şi a autoturismului din şanţ. Nu au fost persoane rănite în autocar.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 23.07.2012, ora 18:10,  pe DN 7, la km 349 + 35 metri, în afara localităţii Şibot, B.M.J., de 40 de ani, din Olanda, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autobuz condus de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara. În urma accidentului conducătorul autoturismului a fost rănit grav iar un alt bărbat, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare.”

Tot luni, în aceeaşi zonă, însă în prima parte a zilei, s-a petrecut un accident uşor.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Anonim

    joi, 26.07.2012 at 22:21

    Si in Autocar au fost raniti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax