Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

ALBA: Discuţii pentru accelerarea proiectelor privind dezvoltarea rurală

Publicat

 Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, a convocat o întâlnire de lucru, luni, la sediul instituţiei, la care au participat reprezentanţii administraţiilor locale din judeţul Alba care au în derulare proiecte finanţate prin măsura 322 – Renovarea şi dezvoltarea satelor – a Planului Naţional de Dezvoltare Rurală, specialişti ai Agenţiei de plăţi pentru dezvoltare rurală şi pescuit, consultanţi şi proiectanţi implicaţi în realizarea acestor proiecte.

Obiectivul întâlnirii, la care a fost prezent şi Sorin Bumb – vicepreşedinte al CJ Alba, a fost discutarea şi clarificarea problemelor ce apar pe parcursul implementării proiectelor aflate în finanţare şi găsirea unor soluţii viabile pentru rezolvarea acestor probleme, astfel încât administraţiile locale să poată duce la bun sfârşit investiţiile începute.

Ion Dumitrel a subliniat cu această ocazie că este important ca investiţiile să se realizeze cât mai repede şi cât mai bine, pentru a nu fi probleme cu finanţările.

„Trebuie alese soluţiile tehnice verificate, atunci când e vorba de drumuri şi canalizare, care funcţionează bine, nu soluţii filosofice, realizate de una sau două firme din ţară, care acum arată bine şi după câţiva ani ajung într-o stare mai rea ca la începerea lucrărilor. Tocmai de aceea ne-am strâns astăzi (n.r. – luni) aici şi i-am chemat pe specialiştii de la APDRP, să discutăm deschis toate aceste probleme şi să vedem ce trebuie făcut pentru binele comunităţilor în care se realizează astfel de proiecte finanţate din fonduri nerambursabile”, a precizat acesta.

Fiecare proiect, dintre cele 20 existente la nivelul judeţului Alba, a fost discutat individual şi s-au analizat toate dificultăţile existente pentru a reuşi încadrarea activităţilor în calendarul impus de finanţator.

Reprezentanţii CJ Alba spun că întâlnirile de acest gen vor fi reluate ori de câte ori va fi nevoie, pentru implementarea cu succes a proiectelor şi realizarea investiţiilor finanţate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax