Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALBA FEST 2016: Willy William, James Arthur şi Inna, pe scenă la Alba Iulia, în 28 mai. Sunteţi invitaţi la distracţie, la Zilele Oraşului

Publicat

p

piata cetatii concert Alba Fest 2015_imagini aeriene craiu_5 La sfârşitul lunii mai, sunteţi invitaţi la distracţie, alături de albaiulieni, care-şi sărbătoresc zilele oraşului, la ALBA FEST 2016. Pe 28 mai, veţi avea ocazia să ascultaţi live cele mai ascultate piese ale artiştilor Willy William, James Arthur sau Inna.

Festivalul Alba Fest® se desfăşoară în acest an în perioada 27-29 mai, iar organizatorii dezvăluie o parte din reperele din program.

Asa cum se stie, sau ar trebui sa se stie, Alba Fest nu este un eveniment de inertie, ci singurul festival care a exclus tot ce era in plus, aducand pe scena lui superlativele absolute ale momentului. Surprinzator prin prospetimea din fiecare an a line-up-ului, convingator prin efervescenta si spiritul publicului, Alba Fest este emblema evenimentelor din Cealalta Capitala, transmit organizatorii evenimentului, reprezentanţii Primăriei.

Peste 30.000 de participanti in fiecare an, peste 40.000 watts de sunet consumati, cel putin 3 zile de muzica buna in forma cea mai pura si 100% ocupare la cazare, cam asta in seamna in cifre si date festivalul din Cetate, singurul cu cea mai sanatoasa crestere din Transilvania.

Vezi integral CALENDARUL EVENIMENTELOR la Alba Iulia în 2016: Festivaluri, concerte, concursuri și spectacole

Desfasurat in cea mai mare cetate a Romaniei, evenimentul devine de neocolit de mii de tineri care aleg sa-si intalneasca idolii in regim de gratuitate si sa se distreze la preturi nepiperate. La toate acestea, adaugati precizia si consistenta cu care acest eveniment este conectat la intreaga tara prin cele mai importante canale de comunicare.

Ca sa fie mai clar….. ziua de sambata, 28 mai, show total!

Evenimentul din 2016 este forma de facto a podiumului celor mai actuale clasamente muzicale. Este diferenta dintre a auzi o piesa si a avea pe scena cea mai ascultata piesa a anului cantata de Willy William, James Arthur sau Inna. O zi de festival care atinge si depaseste criteriile de top in privinta productiei, de la scena pana la ultimul efect pirotehnic. Poate, singurul festival in care “acces gratuit” inseamna acces garantat la un show absolut, cu artisti a caror faima e depasita doar de numarul de hit-uri.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de bărbați, femei și copii.  Adidași alergareghete baschetpantofi ciclism, ghete fotbal, pantofi skate, adidasi fitness sau drumeție, de la 900 de branduri: Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Reduceri mari în fiecare zi

Willy William este un DJ francez-jamaican, producător muzical, cântăreț, compozitor și artist faimos pentru remixurile lui și colaborările cu dansatori și muzicieni.

A intrat pe piață în 2003 împreună cu DJ Flex prin hit-ul B Boyz Shake da Body și în 2004 ca producător al Tragedie folosind pseudonimul „Lord William”.

Mai târziu aderă la colectivul francez de muzică Collectif Métissé, de asemenea continuând să-și producă propriile materiale.

YouTube video

 

James Arthur (28 de ani), este un artist şi compozitor britanic, care a urcat în topuri după ce a lansat piesa „Impossible”.

YouTube video

Iar artista româncă Inna nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind cunoscută atât publicului român, cât şi celui internaţional.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Julia

    luni, 09.05.2016 at 13:36

    Si voltaj dacă se poate sa vina la zilele orașului alba Iulia astept raspusul pe mail.

  2. Cristian

    luni, 09.05.2016 at 15:02

    Primul an in care pe scena la Alba Iulia urca artisti de top. Sa fie campania electorala a d-nului Hava? :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax