Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alba Iulia, cel mai romantic oraș din România într-un TOP realizat de un consultant în marketing turistic

Publicat

Așa cu se știe “Oraşul Iubirii” este Parisul însă nu încape îndoială că România se poate mândri cu oraşe perfecte pentru o escapadă în doi. Consultantul în turism Răzvan Pascu a nominalizat mai multe oraşe care ar putea oricând să concureze la titlul de cel mai romantic oraş din România. Pe primul loc în topul lui Răzvan se află Alba Iulia despre care spune că este un oraş care s-a transformat aproape complet, în care cetatea renovată arată superb.

Într-un top al celor mai romantice orașe și România consultantul în marketing turistic, Răzvan Pascu menţionează Alba Iulia pe primul loc.„cei care au vizitat acum mulţi ani Alba Iulia şi vor merge din nou acum, vor avea un şoc. Pozitiv. Este oraşul care s-a transformat aproape complet, în care cetatea renovată arată superb şi în care evenimentele de calitate dau un farmec aparte cetăţii Alba Carolina. Oraşul a fost deja apreciat de publicaţii internaţionale, a fost felicitat de Comisia Europeană pentru eficienţa în folosirea banilor şi pare să meargă pe un drum bun, fiind tot mai vizibil şi apărând deja în ofertele agenţiilor de turism care fac pachete interne sau pentru turiştii străini. Daca vă doriţi o destinaţie mai aparte, cu linişte, oameni calmi şi zâmbitori şi dacă vă doriţi plimbări romantice prin cea mai mare cetate de tip Vauban din sud-estul Europei, atunci trebuie să ajungeţi la Alba Iulia.” spune acesta.
În topul său apare pe locul doi Ţinutul Secuiesc, locul trei este ocupat de Satele săseşti din Transilvania, patru de trei orașe Braşov, Iaşi, Sibiu și locul cinci aparține orașului Oradea.

VEZI ȘI:  MESAJE de Ziua Îndrăgostiţilor. Sentimente și declaraţii de iubire în câteva cuvinte, de Valentine`s Day

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. PR

    sâmbătă, 13.02.2016 at 14:57

    Ca sa fim cinstiti pana la capat ar trebui amintit ca Razvan Pascu a incasat vreo 20.000 de euro de la Primaria Alba Iulia pentru site-ul viziteazaalbaiulia.ro sau asa ceva. Deci locul 1 in topul asta poate fi o sarcina de serviciu 🙂

    • Ema

      miercuri, 20.04.2016 at 17:12

      :))) Adevarul e ca atata ne place sa ne lingem singuri sub coada cu cetatea asta…
      Iar indragostitii n-au nevoie de-o plimbare prin cetate ca sa-si probeze sau sa-si declare dragostea unul altuia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax