Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alba Iulia: Eveniment de informare medicală pentru publicul larg

Publicat

Houston NPA organizează, pe 19 februarie, la Alba Iulia, evenimentul „Întâlnirile Safrina”, care se va desfășura la Hotel Parc, între orele 11.00 şi 14.00. Întâlnirea este organizată în parteneriat cu DSP Alba și Asociația Medicilor de Familie Alba.

Evenimentul este dedicat informării publicului general, persoanelor interesate de sănătate și prevenție, lectorii fiind cadre medicale cu experiență (medici de diferite specialități, farmaciști, reprezentanți ai autorităților din domeniul sanitar, asistenți medicali etc), interesați în oferirea de informații medicale de calitate, transpuse într-un limbaj accesibil publicului. La fiecare ediție a „Întâlnirilor Safrina” sunt promovați lectorii de pe plan local și regional, astfel încât participanții să poată lua legătura cu ei ulterior.

Interactivitatea joacă un rol principal în conceptul acestui eveniment, participanții având posibilitatea de a pune întrebări lectorilor prezenți.

Organizatorii  estimează un număr de 150-200 de participanți, iar intrarea este liberă, pe bază de înscriere.

Houston NPA a pornit seria de evenimente „Întâlnirile Safrina” din dorinţa de a crea anual platforme regionale de comunicare şi de informare de care să beneficieze atât participanţii, cât şi invitaţii locali şi în cadrul cărora se urmăreşte învingerea temerilor în ceea ce priveşte adresarea de întrebări specialiştilor şi promovarea informării directe de la persoane competente, în cadrul unor sesiuni interactive.

În cadrul întâlnirilor sunt abordate teme din domeniile: cardiologie, boli infecțioase, ginecologie, homeopatie, frumusețe, alimentație, clarificări legislative, imunitate, stil de viață, dermatologie, drepturile pacienților, campanii de informare/prevenție, medicină de familie, antibioterapie etc.

Organizatorii susţin şi promovează către publicul general și personalul medical asociaţiile de pacienţi din România, în cadrul campaniei inițiate în 2010, “Înscrie-te în asociația de pacienți”. Astfel, la evenimentul de săptămâna aceasta vor fi prezenți reprezentanți ai unor asociații de pacienți care activează în județul Alba și în județe vecine: Asociația SM Speromax Alba, Asociația Antiparkinson.

Asociaţiile de pacienţi, grupate pe diferite tipuri de boli, exercită un rol extrem de important în ceea ce priveste consilierea şi informarea pacienţilor, fiind parteneri de nădejde pentru personalul medico-sanitar şi pentru întregul sistem sanitar. Campania socială „Înscrie-te în Asociaţia de Pacienţi” și publicația anuală „Ghidul Pacientului Român” fac parte din cel mai important şi amplu proiect de susţinere a tuturor pacienţilor şi asociaţiilor de pacienţi existente în România.

Pentru înscrieri la eveniment: evenimente@houston.ro sau la tel. 0735.181.618, 021-317.09.43.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax