Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alba Iulia, nominalizată pentru „Cea mai bună destinaţie a anului”. Se află în finala galei la cel mai important eveniment din industria hotelieră şi a turismului

Publicat

Alba Iulia a fost nominalizată printre finaliştii galei „Hotel Tourism & Leisure”, cel mai important eveniment din industria hotelieră, a turismului şi ospitalităţii din România, transmit reprezentanţii Primăriei. Nominalizarea oraşului este la categoria „Cea mai bună destinaţie a anului”.

Alba Iulia concurează la această categorie pentru petrecerea timpului liber cu destinaţii ca Bucovina, Sibiu, Transalpina – Voineasa, Sighişoara, Delta Dunării şi Târgu Mureş.

Albaiulienii şi cei care consideră Alba Iulia drept o destinaţie preferată pot vota online până în 14 mai. Votul online se poate exprima o singură dată, accesând site-ul evenimentului. Concomitent, juriul format din experţi va selecta cele mai importante proiecte turistice din cadrul concursului.

Cele mai eficiente şi inovatoare proiecte şi concepte din industria hotelieră, a turismului şi a ospitalităţii din România vor fi premiate în 22 mai, în cadrul unei Gale organizate la Bucureşti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax