Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia #REZISTĂ: Noi proteste împotriva Guvernului Grindeanu se anunță duminică. „Ne-am saturat de ei și îi vrem plecați”

Publicat

FOTO: Romulus Opriscan

FOTO: Romulus Opriscan

Alba Iulia #rezistă și iese din nou în stradă pentru a protesta împotriva Guvernului Grindeanu. Noi manifestații sunt anunțate duminică de la ora 18.00 în fața Prefecturii Alba. Oamenii cer în continuare o clasă politică curată, fără corupție, iar pentru aceste lucruri au ieșit în stradă timp ce mai bine de o lună.

 

„Ne-am saturat de ei.. și îi vrem plecați.. Pe Grindeanu pentru că a subscris la aberația morală care este OUG 13, pe Dragnea ca a fost cel care a împins din spate OUG 13, pe Tăriceanu pentru nesimțirile lui continue și aroganțele care nu își au locul la nici un nivel, cu atât mai puțin într-o instituție care trebuie să ne reprezinte și să dialogheze cu noi.

Nu uitați să scrieți la Senatorul care va reprezintă și să îl intrebați ce se mai întâmplă cu OUG 13 și 14 și cum intentioneză să voteze în legatură cu aceste două ordonanțe.

Pe Avocatul Poporului și pe CNA pentru letargia de care dau dovada în a sancționa adevăratele derapaje..
Duminica e ziua noastră.. duminica ieșim toți ca să le dam un mesaj puternic ca trebuie sa plece.. și să le arătăm că rămânem uniți și motivați de fiecare greșeală sau nesimțire pe care o mai pun la cale.” scrie în descrierea evenimentului anunțat pe facebook.

Mii de oameni au mărşăluit pe străzile din Alba Iulia, în ultimele cinci săptămâni. La fiecare protest s-a scandat: ”Noaptea ca hoţii”, ”Bucureşti nu uita, Alba e de partea ta”, ”Nu vă fie frică ţara se ridică”, ”Abrogaţi şi plecaţi”, ”Jos Guvernul”, ”Parlament penal”, ”Ieşiţi din casă, dacă vă pasă”, ”Uniţi, salvăm, toată România”, ”Ne-am săturat, de cât aţi furat”.

Un nou protest se anunță duminică de la ora 18.00 în fața Prefecturii Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax