Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alba Iulia va găzdui, în luna mai, două evenimente internaţionale în domeniul turismului

Publicat

Consilierii au supus la vot, recent, cheltuirea unor sume de bani din bugetul local pentru organizarea la Alba Iulia a două evenimente cu participare naţională şi internaţională, programate pentru luna mai. Este vorba despre Congresul Internaţional de Turism Rural şi Business Forum „Strategia Dunării”, care vor atrage până la 30.000 de lei din bugetul local.

Congresul Internaţional de Turism Rural va avea loc în perioada 3-5 mai şi va atrage participarea a numeroşi reprezentanţi ai companiilor implicate în industria turismului din ţară şi străinătate. „Găzduirea acestui eveniment în Cetatea Alba Carolina are drept scop extinderea acţiunilor de promovare turistică direct ţintite către operatorii din turismul intern şi extern şi impunerea Municipiului Alba Iulia ca destinaţie turistică extrem de importantă pentru circuitele istorice şi culturale”, se arată în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre votat.

De asemenea, Business Forum „Strategia Dunării” – desfăşurat în 16-18 mai – este un proiect zonal ce reprezintă piatra de temelie pentru viitoarele asociaţii regionale de dezvoltare strategică şi durabilă. Concret, municipalitatea va coopta în acest proiect oameni de afaceri locali care ar putea să vină în întâmpinarea zonelor dunărene cu produse şi servicii. Evenimentul va beneficia de participare internaţională.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax