Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ALBA: Zeci de persoane au căzut victime improvizaţiilor la reţeaua de gaz

Publicat

În ultimii trei ani, nu mai puţin de 26 de persoane din judeţul Alba au căzut victime improvizaţiei la reţeaua de gaze, pentru cinci dintre acestea fiind fatală. Blaj şi Aiud sunt printre localităţile cu cele mai frecvente evenimente grave, raportate la numărul de locuitori cauzate de improvizaţii, utilizarea incorectă a aparatelor alimentate cu gaz sau lipsa tirajului la coşurile de evacuare a gazelor arse.

Compania E.On Gaz atrage atenţia că în municipiul Blaj s-au înregistrat, în ultimii trei ani, un număr de cinci explozii soldate cu pierderi materiale semnificative, cauzate fie de intervenţiile neautorizate, realizate la aparatele de utilizare a gazelor naturale, fie de manevrarea incorectă a acestora. Astfel, Blajul se regăseşte pe prima poziţie la acest tip de incidente în rândul localităţilor în care E.ON Gaz Distribuţie este principala companie de distribuţie a gazelor naturale.

Totodată, la Aiud au fost înregistrate patru cazuri de asfixii şi intoxicaţii cu monoxid de carbon, situându-se astfel  printre primele localităţi din aria de distribuţie E.ON ca incidenţă a evenimentelor de acest tip raportate la numărul de locuitori.

În urma acestor incidente, petrecute în ultimii trei ani, în cele două municipii şi-au pierdut viaţa patru persoane, iar altele 17 au avut de suferit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax