Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alba24 – principala sursă de informații din județ, pentru aplicația Biziday creată de Moise Guran

Publicat

Aplicația de mobil Biziday este un agregator de știri naționale și locale dezvoltată de cunoscutul jurnalist Moise Guran. Biziday selectează știri și articole de la câteva site-uri pe baza credibilității și promptitudinii, certificând într-un fel calitatea materialelor publicate. În funcție de locația declarată în momentul descărcării aplicației, utilizatorul primește zilnic alături de cele mai noi și relevante știri naționale și informații locale verificate de echipa Biziday.

Cei care au conceput aplicația spun despre ea că ”Aplicatia Biziday scoate în evidență din bombardamentul informațional, știrile cu adevărat importante… oferind știri scurte, sintetizate și direcționare către cele mai prestigioase site-uri de știri centrale și locale”

În lista scurtă de site-uri preluate se regăsesc în principal Digi24.ro, agențiile de știri News, Mediafax și Agerpres, site-ul economic Profit, Adevărul.ro. EuropaFM și Hotnews.

Utilizatorii aplicației care și-au setat drept locație de reședința județul Alba primesc informațiile naționale însoțite de știri locale preluate cel mai frecvent de pe Alba24.ro.

Aplicația Biziday este cel mai utilizat agregator de știri din România fiind descărcată și instalată pe telefoanele câtorva sute de mii de români.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax