Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Albaiulianca Miriam Bulgaru, pe locul doi la turneul „Ladies Viva Trophy 2016”, dotat cu premii de 10.000 de dolari

Publicat

13255980_1031023743642704_4247122763907550756_n Albaiulianca Miriam Bulgaru, una dintre jucătoarele de perspectivă ale României, a surprins pe toată lumea cu evoluția ei foarte bună de la turneul „Ladies Viva Trophy 2016” din Galați. S-a clasat pe locul doi, după ce a fost învinsă în finală, foarte greu, de Alexandra Perper (Republica Moldova), cu scorul de 6-2, 1-6, 7-6(5).

În vârstă de doar 17 ani, sportiva originară din „Cetatea Marii Uniri” a reușit o performanță remarcabilă pentru orașul Alba Iulia.

Deși evoluează pentru Clubul Olimpia București, sufletul tinerei sportive luptă în continuare pentru orașul natal, Alba Iulia. Miriam Bulgaru a reușit să surprindă pe toată lumea cu performanța reușită la Galați, dat fiind faptul că au participat foarte multe jucătoare cu experiență. Albaiulianca a venit din calificări și a jucat opt meciuri consecutive, pierzând doar ultimul (finala) în fața sportivei Alexandra Perper, din Republica Moldova.

„Este cea mai mare performanță a mea! Eu am muncit foarte mult, de ani buni, însă rezultatele nu au venit pe măsura așteptărilor. Acum, la Galați, am început turneul foarte relaxată, fără presiuni și am putut să joc cu foarte mare plăcere și a fost genial. Am învins jucătoare foarte, foarte bune și asta îmi dă încredere”, a declarat Miriam Bulgaru pentru AbSport.ro.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de bărbați, femei și copii.  Adidași alergare, pantofi ciclism, ghete fotbal, pantofi skateîncălțăminte drumeție, pantaloni scurti, tricouri și bluze de la 900 de branduri: Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Reduceri mari în fiecare zi

Performanța sportivei originare din Alba Iulia a adus cuvinte de laudă și din partea președintelui Federației Române de Tenis, George Cosac, care a declarat pentru Digi24, faptul că e convins că Miriam va călca pe urmele jucătoarelor de top Irina Begu sau chiar Simona Halep. „La cum a jucat sunt convins că are un viitor frumos. Important e să continue. Ne-a arătat că poate. E o jucătoare tânără, sunt convins că va face parte din echipa de Cupa Federaţiei şi sunt convins că va călca pe urmele jucătoarelor de top, Irina Begu sau chiar Simona Halep”, a spus George Cosac.

După performanța remarcabilă, albaiulianca Miriam Bulgaru trebuie să se pună din nou „pe poziții”, pentru că astăzi, va începe un nou turneu dotat cu premii de 10.000 de dolari, desfășurat tot la Galați.

Foto: facebook.com

sursa: absport.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax