|

Albaiulianul Vlad Faur, vicecampion național de mountain bike. Elevul a câştigat medalia de argint, la competiţia desfăşurată în weekend, în județul Sibiu

podiumAlbaiulianul Vlad Faur, elev în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din municipiu, a obținut titlul de vicecampion național la categoria 13-14 ani, în cadrul Campionatului Național de Mountain Bike pentru Copii, organizat sub egida Federației Române de Ciclism în localitatea Cisnădie, județul Sibiu. 

Campionatul Național de MTB pentru Copii a avut loc în data de 26 august, în localitatea Cisnădie, județul Sibiu. Cursa s-a desfășurat pe un traseu de tip Cross Country Olimpic (XCO) special amenajat, cu o lungime de 2,9 km. Concursul s-a desfășurat pe cinci categorii, copii între 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani și 13-14 ani.

Pentru copiii de 13-14 ani au fost prevăzute 4 ture de circuit la masculin și 3 ture la feminin. Participarea la competiție a fost permisă doar sportivilor de cetățenie română cu licență UCI validă.

Elevul în vârstă de 14 ani din Alba Iulia, Vlad Faur, a terminat pe locul secund, obținând medalia de argint cu timpul final de 49 min:50 sec.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=591279avatar Publicat de pe 29 august 2017
Publicat în ACTUALITATE, SPORT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
  • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
  • vara: Multumim din inima
  • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
  • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI