Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Albaiulianul Vlad Faur, vicecampion național de mountain bike. Elevul a câştigat medalia de argint, la competiţia desfăşurată în weekend, în județul Sibiu

Publicat

podium Albaiulianul Vlad Faur, elev în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din municipiu, a obținut titlul de vicecampion național la categoria 13-14 ani, în cadrul Campionatului Național de Mountain Bike pentru Copii, organizat sub egida Federației Române de Ciclism în localitatea Cisnădie, județul Sibiu. 

Campionatul Național de MTB pentru Copii a avut loc în data de 26 august, în localitatea Cisnădie, județul Sibiu. Cursa s-a desfășurat pe un traseu de tip Cross Country Olimpic (XCO) special amenajat, cu o lungime de 2,9 km. Concursul s-a desfășurat pe cinci categorii, copii între 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani și 13-14 ani.

Pentru copiii de 13-14 ani au fost prevăzute 4 ture de circuit la masculin și 3 ture la feminin. Participarea la competiție a fost permisă doar sportivilor de cetățenie română cu licență UCI validă.

Elevul în vârstă de 14 ani din Alba Iulia, Vlad Faur, a terminat pe locul secund, obținând medalia de argint cu timpul final de 49 min:50 sec.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax