Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alcool confiscat şi zeci de amenzi, într-o singură zi. Acţiune a Poliţiei Rurale Blaj, în mai multe localităţi

Publicat

actiune ipj politie blaj

politia ruralaPoliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au desfăşurat o acţiune cu efective mărite, pe raza localităţilor rurale aflate în zone de competenţă. Au fost aplicate 47 de amenzi, confiscaţi 42 de litri de băuturi alcoolice şi a fost identificat autorul unui furt din locuinţă.

Joi, 9 martie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, sprijiniţi de poliţiştii rutieri şi de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, au desfăşurat o acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă publică pe raza localităţilor rurale aflate în competenţă. Au verificat 89 de autovehicule, au legitimat 61 de persoane şi au derulat acţiuni de control la 9 agenți economici.

Pentru nereguli constatate, poliţiştii au aplicat, în total, 47 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.740 lei, din care şase privind ordinea publică, 38 privind circulaţia pe drumurile publice, trei la legea privind comerţul, iar restul la alte acte normative.

Totodată, poliţiştii au constatat o infracţiune rutieră şi au reuşit identificarea unei persoane bănuite de comiterea unui furt.

Poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă l-au identificat pe S.V.S., de 26 de ani, din comuna Jidvei, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă sesizată poliţiei la data de 20 ianuarie a.c.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că a pătruns în anexa gospodăriei unei femei din comuna Valea Lungă şi a sustras un cazan din cupru, pentru făcut ţuică, în valoare de 1.800 de lei. Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Cu ocazia controlului făcut la o societate comercială din comuna Mihalţ, a fost identificată cantitatea de 42 de litri de bere a cărui termen de valabilitate era expirat.

Reprezentanţii societăţii comerciale au fost sancţionaţi contravenţional, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990, iar întreaga cantitate de bere a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax