|

ALDE Alba pierde în instanță procesul cu fostul prefect și Ioan Uțiu. Gheorghe Feneșer, din nou în partid și în funcţia de consilier

alde 97015Încercarea liderilor ALDE Alba de a-i exclude din partid pe consilierii județeni Gheorghe Feneșer și Ioan Uțiu a fost oprită de instanță. Curtea de Apel Alba Iulia a decis anularea ordinului de excludere a celor doi și cel emis de Prefectura Alba prin care aceștia își pierd funcțiile de consilieri. 

Potrivit lui Gheorghe Feneșer, este vorba despre anularea hotărârii nr 49 care prevedea excluderea lor din ALDE.

„Noi acum suntem membri de partid, pe lângă asta a fost anulat și ordinul prefectului prin care s-a decis încetarea mandatului înainte de termen. Mâine este ședință de CJ și am înțeles că pe ordinea de zi o să existe și o hotărâre privind această problemă, de repunere în funcțiile pentru care am dreptul pentru că ceea ce s-a făcut a fost ilegal”.

Potrivit acestuia, cazul lui Ioan Uțiu are termen în data de 24 aprilie pentru ca instanța să decidă dacă se va anula și în cazul său ordinul de excludere din CJ.

„Respinge cererea de suspendare a executării Deciziei nr.49/2016 emisă de Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor formulată de reclamanţii UTIU IOAN, FENESER GHEORGHE în contradictoriu cu pârâtul PARTIDUL ALIANŢA LIBERALILOR ŞI DEMOCRAŢILOR (ALDE). Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Recursul se va depune la Curtea de Apel Alba Iulia, sub sancţiunea nulităţii.” scrie în soluționarea pe scurt.

Cei doi, alături de Ladislau Koble au fost excluși din partid în vara anului trecut pe motiv de „trădare”, după ce au votat pentru numirea în funcția de președinte a CJ Alba a candidatului PNL, Ion Dumitrel.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=559848avatar Publicat de pe 13 aprilie 2017 şi actualizat pe 13 aprilie 2017.
Publicat în EVENIMENT, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • maya: PSD s-aude?!
  • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!
  • Apocalipsa lui Rika: cat mai mult daca se poate sa ploua cu gheata cat oul de strut ! nu e pacat sa strica tot in...
  • Cris: Pacat ca nu era nimeni la volanul masinii negre sa treaca peste el cat s-a prefacut „victima”. Ar...
  • Mario: Bună ziua. Am și eu o întrebare, dacă am lucrate 9 luni în ultimii 2 ani,am o problema și nu am mai putut sa...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI