Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALDE Alba pierde în instanță procesul cu fostul prefect și Ioan Uțiu. Gheorghe Feneșer, din nou în partid și în funcţia de consilier

Publicat

alde 97015 Încercarea liderilor ALDE Alba de a-i exclude din partid pe consilierii județeni Gheorghe Feneșer și Ioan Uțiu a fost oprită de instanță. Curtea de Apel Alba Iulia a decis anularea ordinului de excludere a celor doi și cel emis de Prefectura Alba prin care aceștia își pierd funcțiile de consilieri. 

Potrivit lui Gheorghe Feneșer, este vorba despre anularea hotărârii nr 49 care prevedea excluderea lor din ALDE.

„Noi acum suntem membri de partid, pe lângă asta a fost anulat și ordinul prefectului prin care s-a decis încetarea mandatului înainte de termen. Mâine este ședință de CJ și am înțeles că pe ordinea de zi o să existe și o hotărâre privind această problemă, de repunere în funcțiile pentru care am dreptul pentru că ceea ce s-a făcut a fost ilegal”.

Potrivit acestuia, cazul lui Ioan Uțiu are termen în data de 24 aprilie pentru ca instanța să decidă dacă se va anula și în cazul său ordinul de excludere din CJ.

„Respinge cererea de suspendare a executării Deciziei nr.49/2016 emisă de Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor formulată de reclamanţii UTIU IOAN, FENESER GHEORGHE în contradictoriu cu pârâtul PARTIDUL ALIANŢA LIBERALILOR ŞI DEMOCRAŢILOR (ALDE). Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Recursul se va depune la Curtea de Apel Alba Iulia, sub sancţiunea nulităţii.” scrie în soluționarea pe scurt.

Cei doi, alături de Ladislau Koble au fost excluși din partid în vara anului trecut pe motiv de „trădare”, după ce au votat pentru numirea în funcția de președinte a CJ Alba a candidatului PNL, Ion Dumitrel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax