Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. Candidat PNL, Sorin Bâscă, pentru funcția de primar: Cea mai bună soluţie pentru Cut!

Publicat

Sorin Basca_Cut_candidat PNL_2016 Dragi locuitori ai comunei Cut, ne aflăm într-un moment de răscruce. Susţinut de echipa liberală, vă ofer şansa de a face din Cut o localitate aşa cum ne-o dorim cu toţii.

Cunoaşteţi implicarea mea în rezolvarea problemelor dumneavoastră, din funcția de viceprimar. Sunt un om al faptelor, iar cu experienţa acumulată în acest mandat, pot să termin lucrările începute: introducerea apei potabile în fiecare gospodărie, a canalizării şi realizarea staţiei de epurare. După finalizarea lor, avem deja pregătit proiectul de asfaltare a străzilor în totalitate, precum şi amenajarea de rigole şi trotuare. Amenajarea de spaţii verzi, locuri de joacă şi de parcare, se poate realiza chiar din acest an. Se va construi o capelă, în apropierea bisericii, iar Căminul Cultural va fi modernizat. Vom întăbula  gratuit terenurile  din comună, prin fonduri guvernamentale.

Folosind fondurile europene, vom asfalta drumurile de acces în localitate, vom construi cabinete medicale şi o farmacie. Vom sprijini dezvoltarea fermelor de creştere a animalelor şi a culturilor agricole.  Îi vom ajuta pe tinerii dornici să muncească şi să investească în comuna noastră și vom investi în modernizarea instituțiilor de învățământ din comună.

Nu am uitat nici de zestrea culturală şi spirituală a comunei noastre și le vom pune în valoare într-un mod special în acest an, cu ocazia sărbătoririi a 725 de ani de la atestarea localităţii.

Acestea sunt doar câteva din proiectele pe deplin realizabile cu care pornim la drum. Avem o echipă puternică la nivel local, cu oameni de administraţie competenți, iar la nivel județean avem sprijinul Consiliului Judeţean Alba, al lui Ion Dumitrel și al preşedintelui PNL Alba, Mircea Hava.

Sorin Bâscă

Candidat PNL pentru funcția de primar al comunei Cut

PNL Alba – publicitate electorală

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax