Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016: Florin Mărginean știe că lucrurile durabile se creează cu strădanie, dar respectând oamenii și legile!

Publicat

Florin Marginean -Sona Pornit la drum cu gândul de a câștiga Primăria comunei Șona – nu pentru sine și nici pentru PNL – ci pentru oamenii din comună, care-l cunosc de mic copil și care îl consideră unul de-al lor, Florin Mărginean dorește să lucreze în folosul lor, al comunei sale de baștină, pentru a-i oferi șansa la dezvoltare durabilă în ansamblul Văii Târnavelor.

Vecinii săi îl numesc simplu, Florin, dar domnul Mărginean este cunoscut de mulți ca ”inginerul Florin de la Jidvei”, sau primul dintre locuitorii din zona Târnavelor care a fost ales vicepreședinte de Consiliu Județean Alba. De aproape 6 ani, Florin Mărginean are atribuții manageriale într-o firmă privată din Jidvei, fiind preocupat permanent de folosirea eficientă a resurselor și de coordonarea cât mai bună a personalului din subordine. Motto-ul după care el se ghidează este că „nimic bun si durabil nu se poate crea fără strădanii, într-o permanentă confruntare cu timpul, dar cu supunere la reguli”. Pentru Florin Mărginean problemele privind proiectele, problemele privind munca administrativă nu sunt necunoscute. Ani întregi a coordonat, ca vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, Direcţia Tehnică, urmărind lucrările la drumurile judeţene și la alimentările cu apă, dar și autorizarea investiţiilor, prin coordonarea activității Instituţiei Arhitectului Şef. Zona Târnavelor a fost o prioritate pentru el și creat și dezvoltat proiectul ”Drumul Vinului” în județul Alba, devenind reprezentantul judeţului Alba în Adunarea Regiunilor Europene Viticole (AREV).

Florin Mărginean își dorește, ca primar al comunei Șona, să atragă surse de finanțare pentru obiectivele propuse în strategia de dezvoltare a comunei. Un obiectiv pe care îl vizează este crearea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Valea Târnavei Mici, împreună cu comunele Sâncel, Jidvei și Cetatea de Baltă, astfel încât dezvoltarea comunei Șona să se realizeze integrat, la nivel microregional. Toate cele 4 comune sunt situate pe ”Drumul Vinului”, un drum care merită întreaga atenție a guvernanților și a investitorilor. E un drum pe care Florin Teodor Mărginean pășește hotărât, încrezător în viitor și decis să ofere lucruri durabile concetățenilor săi. 

PNL Alba- Publicitate electorală

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax