Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016: Gheorghe Pantea, candidatul PNL la Primăria Arieșeni: Cu muncă cinstită, respect și sinceritate se pot face lucruri mari pentru comună

Publicat

Foto Arieseni optime ultima pgDragi cetățeni,

Vedem în fiecare zi cum comunele și orașele din jurul nostru se schimbă în mai bine și se dezvoltă. Din păcate aici, la noi, în Arieșeni, Primăria s-a depărtat de noi și de problemele noastre.

Eu cred că și la noi se poate mai bine. Cu muncă cinstită, respect și sinceritate se pot face lucruri mari pentru comună. Știu că vă doriți ca modernizarea să ajungă în toate satele comunei noastre. Știu că vă doriți rezultate, nu promisiuni. De aceea, eu mă voi ocupa de inventarierea drumurilor comunale și sătești, de inventarierea terenurilor Primăriei, de modernizarea și dotarea Căminului Cultural cu cele necesare pentru a putea organiza evenimentele din viața comunității. Mă voi ocupa de construirea rețelelor de apă și canal pe raza comunei, de preluarea și amenajarea drumului forestier Gârda Seacă – Casa de Piatră, în colaborare cu primăria Gârda de Sus și voi contacta o frimă care să ne ajute să accesăm fonduri europene. Pentru dezvoltarea turistică, voi organiza o pârtie de ski la Bubești, mă voi ocupa de amenajarea obiectivelor turistice, voi amenaja o expoziție etnografică în comună, voi prelua și voi amenaja pentru turiști peștera Ghețarul de la Vârtop.

Pentru a realiza toate acestea, contează echipa. Eu am alături de mine cea mai bună echipa din Alba – echipa PNL și pe Președintele Consliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

Tocmai de aceea, vin în fața dumneavoastră și vă cer să sprijiniți proiectele mele și ale echipei PNL.

Cu respect și prietenie,

Gheorghe Pantea

Candidatul PNL pentru Primăria Arieșeni

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax