Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016 la CUGIR: LISTA COMPLETĂ a candidaților la PRIMĂRIE. Cine vrea prima funcţie din administraţia locală

Publicat

primaria cugir Adrian Teban va încerca anul acesta să câștige un nou mandat de primar al orașului Cugir, funcție pe care o deține de 12 ani. Alături de el sau mai bine spus împotriva lui vor candida alți patru reprezentanţi de la diferite partide. PSD, ALDE, PMP și UDMR sunt formațiunile care și-au desemnat candidați la funcția de primar al orașului Cugir. 

Biroul Electoral Orășenesc din Cugir a primit în acest an cinci dosare de candidați la primărie, toate de la partide politice.

Din partea PNL va candida primarul în funcție, Adrian Teban, iar de la PSD și-a depus dosarul, alături de lista de CL, președintele organizației, Mircea Augustin Trifan. Din partea UNPR va candida consilierul local (PP-DD),  Tiberiu Ștefănie, de la ALDE, Ioan Cosmin Dubleș, iar de la PMP Sorin Vasile.

 

LISTA CANDIDAȚILOR LA PRIMĂRIA  CUGIR:

Adrian Teban (PNL)

Sorin Vasile (PMP)

Ioan Cosmin Dubleș (ALDE)

Mircea Augustin Trifan (PSD)

Lucian Tiberiu Ștefănie (UNPR)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. geo

    joi, 28.04.2016 at 23:44

    Un sondaj , sau un vot daca se poate.?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax